I väntan på att min älskade vän Anna starta sin blogg om livet som desperat hemma fru i Italien, så tänkte jag dela med mig av ett brev som jag gav råd och riktlinjer till henne.
Ett förslag att överleva denna tid och ändå komma ut som världens bästa hemma fru.


  • På morgonen glöm inte att sätta på sminket innan du väcker Marco med kaffe och nybakat från närmaste bageri.. har du tur kanske du kan få dem att levererat hem.

  • Tips... se till att ha olika sexiga morgon set så att Marco längtar hem så fort han öppnar ögonen...Sucka och stöna för hur mycket du ska hinna med under dagen, men blicka och se sexig ut och säg men vad gör jag inte för dig.

  • Viktigt att han tror att din tid hemma är fylld med aktiviteter som går ut på att göra han till en lyckligare man och att han tror att du sliter lika mycket på dagarna som han. Det sist nämnda är viktigt av 2 orsaker. 
  1. Du vill inte att han ska komma hem och tycka att du bara latas dig hela dagarna 
  2. Du vill ju kunna förhandla om lönen i ett senare tillfälle för detta förslag är inte billigt.

  •  Under tiden Marco klär på sig se till att plocka fram dammsugaren och plocka fram en korg men låtsas smutskläder. Detta för att han ska gå till jobbet i vetskap om att du ska slita hårt.

  • Så fort han lämnat lägenheten vänta 5 minuter ifall han glömt något. sen släng dig i sängen och sov ut.


  • Börja dagen med ett avsnitt desperate housewives.. Jag ska leta boxarna här i Sverige. Bra om du på dagarna framstår som en Bree när huset kryllar av barn då kan du vara Lynett. Nattetid får du variera mellan Gabrille och Edie. ibland kan du var virriga Susan.
  • Dessa program bör du se halv liggande i sängen med din frukost som bagaren kommit med.


  • Stig sedan upp och ta ett långt bad dusch nu börja de jobbiga.

  • Att vara hemmafru innerbär inte fullt att du bara kan ligga hemma i sängen. Vissa sysslor måste göras för att upprätthålla syn om att du har jobbat hårt. Åtminstone tills du har förhandlat lönen så pass bra att du kan skaffa dig en spring hemmafru som fixar det. Tillsvidare måste du göra detta själv.

  • Innan du lämnar lägenheten se plocka undan dammsugaren och göm smutskorgen. Ta sedan fram den hemliga dammsugaren som går av sig själv.. inte speciellt dyr det finns versioner från 4000kr-12000krså på den och låt den jobba runt lägenheten medan du går ut. OBS BERÄTTA ALDRIG FÖR MARCO OM DENNA DAMMSUGARE  OM HAN SKULLE HITTA DENNA SÄG ATT DET ÄR EN KVINNO SAK TYP MASAGE FÖR RYGGEN ELLLER ANNAT.

  • Dagen ute bör bestå av minst en lyx aktivitet du vill ju inte förfalla denna tid som hemmafru,

tips på att göra. brasilansk vaxning. aj aj aj. hårfrisören du behöver inte gå dit för att klippa dig du kan bara få en skön tvättning och sen styla dig.
naglarna och glöm inte tå naglarna.
Under tiden du springer mellan skönhets salongerna glöm inte att titta efter sexiga morgon och natt sätt.

"Vägen till mannens hjärta går inte bara genom hans mage han vill ju GÄRNA VILA ÖGONEN PÅ SEXIGA HÅRT SLITANDE ANNA"


  • Om du nu hade något i din smuts korg så tar du vägen förbi kemtvätten och lämnar allt som du behöver tvättat.du får göra alla andra ärenden förre du hämtar allt på hemvägen inget får bli skrynkligt.


  • Luncha på olika ställen detta får du se som en reserch. Du måste lära dig och göra en slags karta vart de gör godaste maten. Prata med köks ansvariga. 
  • Säg att du har sådana prestations ångest attacker att du inte kan laga mat och att du vill ha doggy bag för 2... MEN DE MÅSTE SKRIVA PÅ AVTAL ATT INTE KÄNNA IGEN DIG OM DET RÅKAR VARA SÅ ATT MARCO TAR MED DIG UT PÅ MIDDAG.
  • be gärna om lite skal och dylikt från deras sopor som du kan lägga ut på skärbrädan eller i sopporna så att Marco verkligen inleds att tro att detta är HEMMA LAGAT..
  • Glöm inte att fråga var det är för mat och vad det innehåller. och en snabbbeskrivning om hur det tillagas.. detta kan vara bra om du skriver ner stöd ord ifall om Marco frågar lite om hur du har tillverkat denna gudomliga måltid.

  • Nu börjar det blir dax att springa hemåt,hämta stryk skjortor hos kemtvätten

  • Köp färska blommor  "ger extra hemkänsla och ombornad" blir detta ett jobbigt extra grej se till att du får blomster bud varje dag MEN OBS INTE UNDER TIDERNA MARCO ÄR HEMMA DETTA KAN FÅ HAN ATT TRO ATT DU HAR EN ÄLSKARE:

  • Så fort du kommer hem ta på dig kvälls kläderna. lite kvinnligt utan på men syndigt under.Har du kjol glöm trosorna... ett tips för att egga Marco på ett naturligt sätt. Använd frasen oj oj vad jag har slitit i dag jag är så förvirrad att jag glömde ta på mig trosorna.
  • Nu måste du ta fram kastruller och dylikt. du behöver inte ens smutsa ner dem ställ dem endast på diskstället då får man känslan att du tillochmed hunnit diska. Använda sopavfallen valfritt om du vill strö ut lite på skärbrädan eller kasta allt i sopkorgen. 


NU KOMMER DE JOBBIGA..


  • Först måste du säga det var inte så jobbigt.. Säg detta så att det låter som att det var jobbigt men att du aldrig skulle drömma om att klaga på ditt liv.

  • Ställ dig sedan bakom Marco och massera hans nacke samtidigt som du frågar hur hans dag har varit.. DETTA MOMENT KAN TA LÅNG TID men glöm inte att lägga in saker som oj jaha nämen så att han tror att du lyssnar.avsluta allt med att ge han en kyss på kinden och BERÖMM HAN FÖR ATT  Han sliter så hårt. 

  • Nu till det jobbigaste  DU MÅSTE DISKA... Vissa saker måst mannen se för att tro på. I senare tillfälle kanske han kommer erbjuda sig att ta disken då ska du spela svår men låta han hjälpa dig. Sen kommer han komma hem med en diskmaskin och vips så är den delen löst. 

  • När natten kommer och du gjort dina kvinnliga uppgifter och han uppfyllt alla sina manliga färdighetert så se till att planer nästa dag.och läs boken 303 sätt att tillfredsställa din man

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig




Kommentarer
Postat av: Annina

DU HAR RÄDDAT MITT LIV ÄLSKADE VÄN! VAD SKULLE JAG GÖRA UTAN DIG???????????

2008-09-22 @ 13:23:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0