Jag  undrar och funderar IGEN hjälp. 2 gånger på en och samma dag har jag varit på väg att lösa världsproblemen. Men  jag måste erkänna att jag har det svårt med varför arla blivit så sex fixerade nu kommer jag inte kunna dricka mellan mjölk utan att jag tänker på once you go black you never go back.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4682623.ab

Sen när jag läster vidare om att det har med att rädda världen och dylik så kan jag inte låta bli och tänka på hur många barn som blir gjorda när strömmen är av och när man släcker lamporna får man då ha på tv? Och om man då jämför om man har tv på eller en lampa på vad drar mest ström då? Och hur skall man komma ihåg allt detta? Kan de inte bara dra ur en propp ur  hela strömmkarusellen så att jorden blir bläcksvart det vore nog säkrast. Sen nu är jag ännu mera förvirrad än när jag började. Svart mjölk ger fler barn och fler barn tänder fler lampor. Vänta jag skall läsa artikeln en gång till så kanske jag fattar saken bättre.

 

Nä ja blev inte mycket klokare än att jag inser att det måste vara samlar värde på kartongen för den skall endas finnas en vecka sen vill jag veta hur många barn som blir gjorda och vilket datum de är beräknade ifall de är gjorda den 28 mars 2009 skulle kunna ha varit en bra fråga men jag vet ju inte ens svaret på vad jag vill och undrar. Och nu tänker jag skalla kudden och leka med barbro för Den där fucking john blund har jag slutat att tro på . Tack gode Barbro för din ljudbok.

 

Jo en sak till om jag nu skall vara en duktig viktväktare hur kan de då vara så grymma att göra mellan mjölken svart? 

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig


Kommentarer
Postat av: Tess

nepp e fisk... varför gissa du??

2009-03-20 @ 00:48:20
URL: http://misstessan82.blogg.se/
Postat av: madde

är du synsk?

2009-03-20 @ 01:18:10
URL: http://mrsmaddy.blogg.se/
Postat av: Isabella

jag tänkte bara säga att min syster kunde göra sånt förut. men sen jag flyttade hemifrån är det lugnt. så länge hon inte kommer hit vill säga ^^

2009-03-20 @ 01:25:20
URL: http://isabellapalmberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0