modell rebecca make up elva foto katja

modell Rebecca make up Elva
modell Lotta make up Katrin

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig

I väntan på att omvandling av bilder skall ske så tänke jag var lite vild och galen och blogga lite.  Ja helt galet jag vet. Har ju inte bloggat på tusen år.

Det är inte så att jag har haft något att blogga om tvärt om så är det extra rörigt i mitt huvud.

Saker som om nu Jesus levde varför gjord han bara saker de 3 sista åren av sitt 33 åriga liv.

Gick han i 30 år och bara tittade på svältand och spetälska och tänkte ja ja jag får väll ta tag i det senart. Kan någon ge mig svaret vore jag tacksam de skulle göra mina tankar lite lugnare.

Vet inte varför just tankar om Jesus kommer upp speciellt andlig är jag  nog inte.

Men denna vecka var jag på begravning och med tanke på att jag förra veckan fick denna underliga tanke i min skalle så vart det bara rörigare i min skalle med allt prat om jesus guds son på begravningen.

 

 

Känns inte riktigt rättvist att ta upp just detta i samband med denna begravning,

begravningen var vacker eller vad man säger om en begravning. och prästen var bra.

och trotts alla tårar så var det ett lugn som infanns sig.

jag kan inte finna ord men som  min man som aldrig säger något om andligt eller dylikt sa efter begravningen att han kände Nils närvaro och att när det var som mest sorgligt kändes det som om Nils pratade till honom. 

 

Men ni som följt mig vet att jag är allt annat än rätt timing och dylikt.

Katjastrofia är mitt namn.

 

 

Men om jag skippar mina funderingar om gud hit och dit.

 

Lustigt min hjärna är har härjat vilt hela veckan och nu just nu blev det stopp.

Super då läger jag ner bloggande för denna gång och går och hinkar i mig lite vatten i väntan på att datorn ska jobba klart.

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig


Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig

Tjo hoooo. Börjar dagen med att slänga i mig huvudvärks tabletter gud var det är underbart att känna att man lever genom att hjänan känns som om den håller på att tryckas  ut genom ögonen.

 

Men förutom att jag har blivit klagomästarinna så är livet inte så pjåkigt.

 

Tänka sig att jag har startat min egna studio jobbar med min hobby som jag älskar och njuter av och har den underbaraste vackraste SEXIGAST intelligentaste mannen man kan tänka sig. Sen mina underbara barn kan man få bättre barn de värmer min själ och som jag skrev i ett tidigare inlägg så kan man se hur bra vi har lyckats genom att se hur våra barn är.

För bättre spegel till hur man levt kan inte finnas än sina barn.

 

 

Så skärpning katja. Vad är en släng av huvudvärk när man kan ha en spik i foten.

 

 

Idag har vi släpat hit halva världen. I morgon ska det fotas för 4 ey så alla vår kära LP skivor fick komma hit. Som om vi inte hade tillräckligt mycket saker i studion.

Köket är fullt med saker för morgondagen gud vad  skönt det ska bli när morgondagens fotografering.

Men nu efter 2 fotograferingar inser jag att jag måste få bort yrseln och huvudvärken till morgondagen så jag ska hoppa i säng och böna och be att John Blund sätter mig i hög prioritering så jag får sova sött  

 

Hittadade en av mina gamla siter som jag illustrerat och designat till mig själv

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig


Vissa dagar ska man helt enkelt inte stiga upp.

Vaknade på super dåligt humör och det blev bråk med min äldsta son då mitt tålamod var lika med noll. Tänkte om jag bara sover lite till kanske jag inte vaknar lika sur och tvär.

Sov 40 minuter till och stressade iväg till jobbet med taxi.

Min yngsta son var hemma idag så han följde med till jobbet. När jag väl kommit fram insåg jag att jag glömt min mus kula hemma så min data mus fungerar inte.  Dessutom så hade jag inte packat ner dataladdaren till datorn som min son ska ha idag.

Min telefon är helt fuckad och låser sig så jag kan inte ringa ifrån den ibland och när den inte låst sig så är den bara allmänt knäpp.

 

Och för mig att jobba utan mus det går helt enkelt inte så just nu känns det helt fuckat och jag är så sur som en citron.

 

Fast jag ska vara glad, Jag ska fotografera en rysk sångerska och låt skrivaren Marina  för något magasin  i Vitryssland så det blir super kul.

Men just nu håller jag på att frenetiskt ringa min äldsta son och ska på något sätt lura in han med kulan och datorladdaren men att få en 15 åring att göra detta för att vara snäll det tror jag inte går. Så jag ska ju sitta och låta dagen gå utan att få något vettigt gjort. Fasen vad irriterande.

Nu skriker min son för den gamla datorn jag har satt han vid är så slö att det spelet han har valt inte fungerar som det ska… Jag vill inte vara med denna dag

.

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig


Just nu när min dator jobbar som bäst så att det nästan ryker om den så kan jag inte sluta upp med att tänka.

 

Hmm  jag skulle fixa så jag kunde röra dator lite bara pytte lite åt vänster och BOFF BOM och massa oväsen. Jag hade just ner fläkten i mitt sovrum där här med sladdar funkar inte riktigt med mig och datorer.  Som jag tidigare nämde så har min man bytt ut min trådlösa internett uppkoppling mot att dra en sladd som snett över hela våran tomt.

Och denna drog jag lite i bara för att typ testa. Jippi jag vann hela 5 cm mera sladd att röra mig med. Men det kostade ett krossat glas och min fläkt som i slowmotion slog ner i golvet och gjorde detta hemska ljud.

 

Här om dagen så skulle jag ta ut en tallrik ur mikron och fatet som ligger i mikron hänged som med. Hur vet jag inte bara att det är något som ofta händer mig saker som inte händer någon annan.

Detta fat gjorde en loop och sen stutsade det  in i vårat vitrin skåp och de vill jag lova att de lät. Men bästa ljudet var efteråt när väl de mesta va glasskåpets dörr ramlat ner i golvet så knastrade det så härligt. Det var ljudet ifrån de krossade glaset som hängde kvar och väntade och kämpade för att hänga kvar.

Jag stod glatt och tittade på och tänkte ja ja en katjastrofia grej.

 

Jag får ofta varna min kunder så de inte blir rädda när saker flyger hit och dit när jag jobbar.

Mesta dels är det stolar som far i golvet men jag har ett antal gånger räddat blixtarna från att ramla. Vet inte vad det beror på att min reaktions förmåga är fantastisk när det gäller saker som kamera och blixtar.  

 

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig

 


Hallå är det någon hemma?

Ja det kan man fråga sig om man heter katja.

Just nu har jag en fin att göra lista med 1 2 3  men hur kommer det sig att jag inte vet vilken ände jag ska börja?

 

Kan det vara så enkelt att som ni såg i mitt förra inlägg var katja blondin som tre åring men som 15 åring hittade jag något som heter HÅR FÄRG.

 

Ännu en sak som förbryllar mig var tog min läsare vägen?  Gick ni på semester samtidigt som jag blev dålig på att skriva inlägg. SKÄRPNING ni får banne mig se till att ni kommer in en gång per timme eller dag och sen ska ni värva mins 10 ny läsare. Det som är flitigast på de kanske jag kan ge en fotografering. Ja ja så ska jag göra men hur kan jag veta vem som är bäst på att få in nya människor till min katastrof tråkiga blogg.

 

Vist om jag utser tävlingar som min söta hjärna inte förstår sig på.

 

Eller  nu vet jag. Jag kan börja blogga om MODE. Dagens outfit.

Haaa katja i  stålmannen kallingar och vitt linne super snyggt.

Att jag skulle ta en kort på mig när jag har på mig slasa hasa outfiten det skulle kanske kunna dra nya läsare hit NOT.

 

Men de där med tävling någon som har ett bra förslag.

Jaaaaa ibland funkar min hjärna. Linda sa något om att man kan se var alla läsare kommer ifrån med hjälp av ett skrift. Så får det helt enkelt gå till. Ibland är jag så smart att hälften vore nog och att jag dessutom kan var smart när hjärnan är tom det är inte illa

.

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig


Kalla mig beroende kan till och med erkänna att jag är riktigt svårt beroende.

Men oansett hur beroende eller hur pass internet skadad jag är, så suger comhem.

Länge har vi trott att vårat det har varit fel på våran router men icke sa nicke när vi köpte ny så insåg vi att det var lika mycket problem med internet uppkopplingen ibland funkar det med oftas krånglar det.

När jag väl var bra irriterad tog jag och ringde upp dem och trotts att vi vet att bostadsrätt föreningen har gjort en anmälan så låter det som oj vad konstigt att just ni har problem.

Män män och inga kvinnor.

 

Dagen började jag med en promenad med hundarna i våran leriga men underbara skog.

Så skönt att gå i skogen när det har regnat eller är lite dåligt väder. Då är man nämligen helt ensam och kan våga sig på att släppa lös båda vilddjuren så det får springa fritt.

Mindre skön är det att just mina vilddjur ser ut som de har rullat i lera när de kommer hem och halva tiden jag går får jag koncentrera mig på att inte halka i en ler pöl.

 

Idag ska jag jobba hemifrån och tack vara min underbara man så har han dragit en internetsladd  genom Pierres fönster och tvärs över till mitt fönster så att jag åtminstone kommer åt internet de få gångerna de får för sig att fungera med sladd.

 Igår när jag kom hem vid 22 tiden och tänkte att mat inte  vore så dumt var jag först tvungen att beklaga mig för hur kallt det vara i sovrummet. Min kära son var inte sen med att ifrågasätta mig. Hur kunde jag klaga jag som fick internett och dessutom lät min kära son frysa.

 

Förrutom allt bitchande och kärring gnäll jag just hållt på med tänker jag fortsätta med det.

Jag var ute med Blondinbella i lördag och när jag sen gick in på hennes sida och såg mina bilder ville jag bara försvinna. Men som vuxen tant / kärring tänkte jag äh jag skulle ju ha vägrat vara med med tanke på att jag alltid gör en grimarsh eller ser ut som hej kom och hjälp mig vilket jag givetvis gjorde. Så trotts att jag var fet och så glansig och hemsk ut tänkte jag skit dit. Katja låt bli att titta. Ena bröstet är ihop klämt ända upp till hakan. jävla f kupor

Hur som helst fick jag igår höra att att komentarena om bilderna på mig var minst sagt inte snälla. Och så irriterande är det att jag tar så illa vid mig av det. Men tack och lov så låter jag bli än så länge att gå och läsa dem.

Tänka sig att trotts jag är hela 35 år  så tar jag illa vid mig. Hur fan klarar sig Bella?

 

Förrutom att jag lät bli att skriva detta för att jag var rädd att någon som jag kände skulle se dessa bilder men nu har jag insett 500 000 har redan sett dem

 

Idag när jag tänkte efter varför jag lät det ta så hårt insåg jag först att jag gärna ville behålla någon slags syn på att jag kunde vara en attraktiv kvinna ibland. Trotts att jag gått upp i vikt men sen insåg jag att det borde inte spela någon roll. Men nu måste jag försöka skärpa mig alla fall. För jag vill om inte annat vara vacker i Georgios ögon. Han är det vackraste jag vet,  Min prins. 

 

Sätter in bilder på mig som jag gillar bara i ett försök att omvända min elaka syn på mig själv.

 

Katja 3 år 

2007.12.06

 

 

Full katja på Mykonos 200708 någonting

Brösten ligger på plats med bra bh. 2008

 

Vår 2008 min favoit bild med en av mina tre killar  ;)

jag och jessica innan noppes sommar fest juni 2008

 

 

 

Nu har jag gjort mitt bästa och varit snäll mot mitt ego

 

 Illustration jag gjorde på mig och Anna. Underbara värld

underbara värld

Ta mig som jag är

omöjlig och svår

krånglig och mycket besvär

underbara värld underbara värld

sluka mig som jag är

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig


Det känns konstigt att blogga om hur roligt vi hade igår.

I dag gick Georgios älskade morfar bort. Hur konstigt det än kan låta så fast att han var 96 år gammal så är det svårt att förstå att han är död.

Nisse var en underbar och varm person och han var älskad. Man kunde känna hans värme när man var nära honom.

Han och hans fru var / är våra förebilder.  Jag vill att mitt och georgios liv ska se ut som deras  har gjort när vi blir gamla. De har levt ett långt och rikt liv och även innan Nils dog kunde man se hur stark deras kärlek till varandra var.

 

De får mig att tänka på Theodors kallifatides bästa kärleksråd

1. Ge närhet och frihet.

2. Låt din humor tygla ditt humör.

3. Ge och kräv lojalitet.

4. Var fysiskt och själsligt generös.

5. Alla problem behöver inte lösas.

 

Jag förväntar mig inte att alla ska bli klokare över en dag. Det tar tid att leva.

 

De gånger jag träffade Ingrid och Nils tycktes jag se just detta i deras relation  till varandra.

 

Just nu tänker och känner för jag Ingrid för även om man på något sett måste vara förberedd på att livet snart kan ta slut när man är över nittio så har jag svårt att se hur jag skulle kunna klara mig utan min älskade man vid min sida.


Tänkte att jag skulle slänga upp ett inlägg innan jag börjar jobba. Jag skulle ju skärpa mig med bloggandet men just nu har jag 1000 saker att göra innan kunderna kommer och sen efter att jag har fotat så måste jag få lite ordning här innan flickorna kommer. Så jag lägger ner detta med att blogga....

Äh jag bara skojar jag ska bara jobba lite så syns vi snart 
nu skall löshår sys och magen skall fyllas och blixtarna skall slå och sen skall alkoholen flyta och av livet skall jag njuta.Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila migNu får det vara nog med slarvande av bloggandet.

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig

 

Jag mår som jag förtjänar idag.  Mitt försök att skylla på att det var silika tabletterna som fick mig att må illa idag det trodde inte min kära man på. Av någon konstig anledning trodde han att det var intaget av champagne under gårdagen som gjorde att jag inte mådde så bra…Hur som haver så är jag glad att det börjar blir kväll eller så jag kan få sova snart. Klockan är bara  20.30 och jag tänker sova så fort jag bara kan.

 

I morgon ska jag ut och bussa med några flickor. Vi ska börja med vin och ett halv kilo löjrom på studion innan det bär av till Noppes.

 

Men innan jag ska ut ska jag försöka övertala min kära man till att jag verkligen behöver ett par stövlar. Bara för ett par dagar sedan köpte jag ett par skor jag har inte handlat skor på tusen år och i söndax så fick jag äntligen ett par vackra underbara skor. Många kan tycka att jag då ska vara nöjd och inte ens tänka på att köpa ett par till men jag hade nästan glömt bort hur glad jag blir när jag får skor.

Helt koko när jag tänker efter. Men jag har aldrig försökt dölja att jag är galen och om samla på skor är ett tecken på någon slags sjuk böjelse så är jag  är fullständig drabbad av den.

Fast när jag tänker efter är det nog ingen som kan tycka att 100 par skor  gör en människa galen. Möjligen när jag kommit upp i 500 par skor då kanske min man kan tycka att det är och överdriva.  Men om han viste att ju närmare  jag kommer 500 par desto närmare kommer han till att få en Ferrari.

Nu när jag skriver detta så inser jag att jag måste berätta om Ferrari, Georgios och jag men det får bli en annan gång.

 

Hur som helst så vill jag bara skriva att jag var såååååå glad att Jessica kom ut med mig igår.

Och super tack för att du råddade mig och att jag får sova en god natt inatt

Puss på dig knallkork

 

 

Men nu ska jag spela COLD FUSION innan jag sommar och lyssna på jo Nesbo

 Boken SNÖMAMMEN

Passa er för att hitta de otroligt beroendeframkallande  spelet Cold fusion. Men om du hittade det så måste man registrera sig för att det ska bli kul . Vi är en liten sekt som spelar detta spel mot varandra och får poäng och jag är stolt att jag kan säga att jag är så sjukt bra på detta spel att jag nästan har mest poäng av all som spela. Och kommer ni dit registrerad sig så hittar du mig Katja där och då kan ni utmana mig och chatta med mig under tiden  De DU annan det vore något för dig

Du registrera ett användarnamn sen kan du chatta medan jag spelar och vips så har du glömt bort och spela och tiden är slut och och du har just då fått -5 poäng och  för dem har jag då fått. Men varning för er att spela COLD FUSION

Puss och stön nu ska ja skalla kunden och lyssa och spela

 

 

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig

 


Ett bara namn för min blogg  just nu vore fyllkaja.

Efter en underbar kväll på Noppes så ligger jag och längtar efter sömn. John Blund är här men jag kämpar  emot vill blogga.

I kväll var jag ute med Jessica och Marina. Jessica kastade in handduken alldeles för tidigt men hon är kär och galen. Jag är så glad att Jessica tog sig ut med mig och att hon ska ut med mig på lördag.  Jessica har en tendens att utan att hon gör något  så får hon mig att må bra.

 Hon bara är och ger mig en slags trygghet samtidigt som vi har kul och även om hon kanske inte vet det så tar jag in alla hennes tankar och funderingar hon har  om livet.

Marina träffade jag igenom jobb. Den kvinnan växer hos mig. Jag är ganska reserverad gällande nya  bekantskaper. Hur som helst var kvällen super. Massor med champagne och super kvinnor vid min sidan gjorde att jag njöt av livet.

Mera sånt i mitt liv tacka. Nu känner jag att tangenterna på min dator inte lyder mig så nu ska jag sova sött.

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig


Hon kom farande in i mitt liv som en  varm vind om våren

Hon var hemma igen efter flera år hon visade dom läkta såren

Hennes röst vara gammal henens ögon var unga 

hon snodde en blond lock runt sin tunga

Hon sa älskad och sedd gör dig beredd jag vill bli älskad och sedd

Det var hon eller jag eller inget alls så jag lät henne vinna

Jag vara beredd att göra allt eller mer för en sån kvinna

Jag lät min hunger vila min törst lika så 

jag visste att det var vi två

 

Hon kom från vintern och jag från hösten vi fick en sommar i strömmarnas stad

Sen sa hon du ser mig inte längre som den jag är och din kärlek är bara en vacker fasad

 

Jag sa gå till gud om du vill ha någon som älskar dig alltid utan förbehåll och gränser

Vi är människor du och jag lika vilsna båda två vi skriker frihet och tar allt för guld som glänser 

hon försvann lika fort som hon kom med sitt skratt

och sin värme en vacker vår natt

 

Hon sa älskad och sedd gör dig beredd jag vill bli älskad och sedd

 

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig


 

 

Ulf Lundell är helt enkelt den största poet vi har i Sverige.

Det känns som en evighet sen jag lyssnade på han.

Hans musik eller texter får mig att känna ro och på något lustigt sätt kan man nästan säga att när jag lyssnar på han går jag in i ett slags inre rum där jag inte kan känna stress-

De som verkligen känner mig de kopplar ihop Ulf  Lundell med mig.


När jag träffade min man så tyckte han inte alls om  Lundell.

Men nu går hans skivor i bilen även när jag inte är med.

Jag har svårt att tänka mig  ett  liv med någon som inte förstår sig på Ulf

Helt sjukt när jag tänker efter. Men kanske det beror på att jag genom ulf låtar känner mig hel  och det är viktig att den som är mig närmast förstår sig på ord och känslor som får mig att må bra.

Eller så är klockan bara för mycket och jag borde ha sovit för längesen. Men jag har varit usel på att blogga så i väntan på John Blund ska jag minsann blogga.

 

 

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig

 

  

 

I lördags var vi hos Rickard och Annika

Ett helt underbart par. Jag hamnade uppe i deras dotters rum.

Jag kammade och flätade alla hennes Barbies och jag fick inte lämna rummet förrän jag harde kammat och fläta alla . När jag var klar så var jag tvungen att städa medans hon vaktade dörren så att jag inte smet. Helt underbar liten tjej.

Medan vi väntade så fick jag pyssla lite. Vika svalor samtidigt som jag njöt av det goda vinet.

Även om jag är klar med att skaffa barn så kan jag inte komma ifrån att en liten tjej skulle jag sååååå gärna vilja ha. Vem ska annars ärva mina skor?

Jag ska minsann har flera hundra par innan jag dör .

 


 

 

Eva tänder en ciggaret lägger håret bakom örat

Hon säger jag vet att du vill stanna här  men  det är du som kan köra

Det är du som kan vägen du har varit där

Och du säger att ingen har sin egen sanning utan allting bara är

 

Hon lägger sina händer på borden och ler

Och säger det goda hur ska det kunna vinna

dom som jag mött har bara en sak i tankarna

Och det är vinna eller försvinna

 

Du gick med mig längs gatorna idag

Du såg det samma som jag

Ingen vet som gäller

Var och en har sin egna lag.

 

Ta mig till Damaskus

Jag är beredd jag är klar

Med att försöka sköta livet själ

Jag vill ha ett svar

Ta mig till Damaskus

Ta mig dit ikväll

 

Mina sår tycks aldrig läkas

Och jag har förlorat varenda duell

 

Eva lägger undan sina böcker och ser ut genom fönster

Hon säger att sida efter sida har jag läst men har inte hittat något  bryter mönster

Som om tiden stått stilla ingenting tyckes hänt

Vi lever i det moderna världen vi är fronten med det svarta ljust tänt.

 


 Jag visste att du var påväg igen du sa inte ett ord på flera dar.

Du satt vid fönstret och såg ut som om du inte hade någonting kvar

Har din lust att ser igenom allt och din hunger efter liv

Nu ligger du ner igen och under kudden har du en kniv.

 

Och telefon luren är avlagd och det är dimma igen

När ska du nånsin lära dig att ta hand om  dig själv igen

Här kommer vi som ska hjälpa dig upp igen

Vad vill du ha av oss ögon öron och sen

När du ligger ensam i ditt rum på avdelning 3 är du fri då

Får du du äntligen vara ifred

 

Din skuld är som en smitta och den styr allt du gör

Vem gav den och varför ska du bära den tills du dör

Jag var hos dig i sä länge Jag stannade så många år

Jag vill inte ha din sjuka jag har nog med min sår

 

Du är ensam du är maktlös så det är makten du vill ha

Så du pressar oss med döden så vi kan få betala för en da

 

 


 

 

 


RSS 2.0