Stolt som jag var över att ha klarat av gårdagen jobbat fast jag kände mig sjuk och ynklig så intalade jag mig att jag minsann inte var en vek stockholmare utan en man ska inte vara blödig om man är från norrland.

Vad som sen drabbade mig idag vet jag inte ens om jag borde skriva här.

Ni som följer min blogg vet att jag höll på att jobba halva natten. Sen somnade jag som ett litet barn.

Klockan 15.40 vaknade jag och insåg att min telefon hade dött. Panikartat slängde jag mig ur sängen sprang upp för trappan och letade rätt på mobil laddaren kändes som tusen år innan jag fick igång telefon. Började leta efter telefon numret i min telefon lista och upptäckte att jag inte hade något nummer kvar för att telefonen ringde hela gårdagen så listan för mottagna nummer hade raderat just denna kunds nummer.

Tänkte sedan att hon kanske trotts att jag sagt att man inte ska lämna meddelanden så kanske det fans en möjlighet att hon lämnat ett meddelande.

Det hade hon. Genast tryckte jag på ring upp. Detta nummer kan inte nås för tillfället.

Fy fabian vad jag fick panik när jag sedan insåg att för att kunna åter lyssna av de meddelandet igen var jag tvungen att lyssna av de andra meddelandena. Och trotts att jag säger att DE SKA INTE LÄMNA ETT MEDDELANDE UTAN SMS ELLER MAILA

Så hade 49 stycken lämnat meddelande…

I hopp om att få tag i denna kvinna som tagit sig till staden med sina barn och stått utanför i regnet så tryckte jag på att radera meddelande 49 gånger för att få komma till min sparade meddelanden. Åter igen så insåg jag att det inte gick att komma fram på den telefonen.

Efter att ha insett att jag klantat mig och min förkylning och feber säkerligen  straffar mig för att jag inte vilar upp mig utan jobbar jobbar jobbar  när jag borde vänta och bli frisk innan jag fortsätter med att jobba 24 timmar året runt.

Yr nyvaken och febrig så tog jag mig lite Alvedon och tänkte att jag borde ta mig till fru karlsson och få något att äta. Georgios hade låst in mig i studion och lagt nycklarna i brevlådan. När jag skulle ta mig ut så insåg jag att han låst överlåset  så när jag satt in nycken i det övre låset så fastnade nyckeln och jag kunde varken vrida låset eller ta ut nyckeln igen.

Jag drog och drog så att min nyckelknippa lossade och jag höll på att ramla och slå mig.

Förtvivlad ringde jag min man och halvt desperat sa / skrek jag att jag var inlåst.

Ringde sedan Gustav min granne för att se om Jessica möjligen lämnat sin nyckelknippa hemma när hon for till Luleå. Men icke sa nicke. Gustav lät lugn och sa att han skulle komma och hjälpa mig. När jag la på och väntade på att han skulle komma såg jag på gallret på dörren och tänkte att det spelar ju ingen roll om han slår in rutan jag kommer ju ändå inte ut.

Tanken att slå in rutan var nog inte en del av Gustavs plan. Lugn och sansad sa han att han drog in dörren och jag skulle lirka hit och dit med nyckeln så skulle jag få ut den..

LUGN OCH FÖRSIKTIGT. Jag hade ju bara försökt med våld. Och hade föreställt mig att Gustav skulle slå in rutan.

Men lugnt gick bra. Jag fick ut nyckeln och kunde genom brevlådan räcka Gustav nyckeln och lycka var att kunna komma ut.

Linda min syster yster mötte upp mig och Gustav på fru karlsson.

I studion hörde jag linda svära, upp för trappa kom ett tandlöst monster. 


Om jag inte vara så smart som jag nu är skulle jag kunna tro att denna förkylning var ett straff som The Secret gett mig. Att sova med fönsterna öppna och fläkten igång kanske inte är det bästa när man har drabbas av en förkylning med feber. Men efter att ha klarat av en hel/ halv dag och halv natt med jobb så anser jag mig själv snart vara frisk. Klockan börja närma sig 3 och jag tänker snart kasta in handduken och sova.


Idag skulle jag har varit och firat Blondinbellas 18 år dag men vad vore  en dag på slottet när man kan jobba och vara sjuk.

 

Jag som bråkade på  min syster Linda att hon låter som en svår startad gräsklippare inser att det är nog denna förkylning som vägrar ge upp. Just natt tid smyger den sig in och retar mina lungor. Men tur är så verkar den inte smitta för ingen i min lafamilja har fått den och nu borde jag inte smittas längre.

 

Jag skickar upp bilder från dagens fotografering. Ett ungt vackert par

 

Tjo ett ännu ett blogginlägg där jag ojar  mig över att jag är sjuk borde kanske bytta namn på bloggen katjasjuk.blogg.se

 

Jag säger som mamma sa idag något om att katten tog in mössan. Mössan skulle vara mössen

Ja ja något i den stilen och boken som ligger på min att läsa/ lyssna på är svinalängorna.

Under helgen har jag hunnit med 2 böcker.

 

Svarta lögner, rött blod  av Kjell Eriksson

Och Låt barna komma till mig av Mikael Bergstrand

 

Med tanke på  alla böcker jag har läst så får dessa varken bra eller dåligt betyg.

Språket var lätt men ganska tråkigt och själva storyn  i båda böckerna har jag hört förut.

Så ganska tråkiga böcker som fungerar som tidsfördriv men lämnar inget kvar när de tagit slut.

 

För mig är en bra bok en bok som du aldrig vill  ska ta slut  och de två jag böckerna som jag tog mig an i helgen tog slut och jag jag saknar dem inte.

 

Nu lyssnar jag på Smärtans hus av Jo Nesbo

Trodde jag hade läst den men har nackdelen med att sluka böcker som jag gör är just att många blir bara en i mängden medan andra etsar sig fast och ibland har man inte koll på vad man har och inte har läst... Djävulsstjärnan en annan bok av Jo Nesbo. Får klart godkänt av mig 

 

 

 

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig

 


Idag var en blivande man inne på studion med sin uppblåsbara flickvän. Förutom sin nakna blåsta docka var det en massa män där. Mera dagar med män i studion. ;) bilderna var underbara men jag vet inte om jag kan vara så grym och visa några här på denna sida.

Men denna upplåsbara docka fick mig att tänka på  

Du vet att du har en dålig dag då…

  • Din uppblådbara flickvän exploderar
  • Då du hoppar ur sängen och missar golvet
  • Du går på blind-date visar sig vara ditt ex
  • Du sätter bh. På fel håll och den passar bättre.
  • Eller helt enkelt när molnen vägrar fastna… ( anna den sista var  test och se hur bra du kommer ihåg din tid i skellefteå.

 

Ja du Anna hur ska jag befria dig från sekten The Secret. Jag ber er alla som läser denna blogg att genast tänka på Annas bästa. Ge mig tips på böcker som liknar  The Secret men inte har de sektliknande inslagen. Oro dig inte Anna jag kommer att rädda dig innan The secret tagit över ditt liv.

 

 

 

Apropå sekt liknande beteende så skulle jag nästan kunna säga att jag och Anna hade en 2 manna sekt i Skellefteå. Det var vi två mot världen. Antingen tycket det att allt vi sa och gjorde var bra annars var de emot oss.

Ni som inte varit i Skellefteå till er vill jag säga att I Skellefte finns det 2 sorters människor.

De kristna och de kriminella, och sen fans det jag och Anna.

 

Nu låste sig orden i min hjärna igen. 1 2 3 blomkruka.

 

Vad var det nu vi drack var det svartvinbärs vin?

Och hur var din version om hur vi lyckades få vin upp i taket för vad jag kommer ihåg var det högt till taket i alla fall i köket?

Sen vad sa elevhemmets innevånare när du  fick ett infall att slå av strömmen en sen kväll och morgonen efter hade inga väcka klockor ringt? Och hur vart hela ström grejen mitt fel?

Hur många fimpar tror du vi rökte? Eller var det bara jag som var så äckligt beroende.

Kaviar på dörr var vi ju oskyldiga till men vist blev de sura på oss.

Leken hur många kan sova på 11 kvm var sov du den gången? Delade du den stolen Granlund hade vält i badrummet eller var det J.O som låg och sov sött på en vält stol i barummet?

J.O vad hette han igentligen?

Jan Olof? jag kan inte tänka mig att den långhåriga galningen hette Jan Olof.

 

Och vad hette tv-spelet vi spelade med Ulrik och vad tog Ulrik vägen?

Och hur kommer det sig att jag får lust att se two moon junktion när jag skriver detta och har du möjligen den filmen ?

 

Tanten i huset brevid som lekte blomkruka så fort vi var i farten. Undra om hon återhämtade sig efter att vi flyttat från Elevhemmet. 

 

Gick någon mattställning sönder eller varför dyker det upp i mitt huvud.

Och är det så i verkliga livet att om man har en flaska vin så får man  en videoapparat?

 

Och vad har hänt med alla vi lekte med eller rättare sagt alla som vi var snälla och lät dom leka med oss?

Du och jag var ju koolas i stan.

Har du sovit i buskar utan för polishus på den senaste tiden? Och hur kommer det sig att när jag skriver detta får jag för mig jag får dig att framstå som den värsta av oss.

 

Och har du möjligen sett Eric Gadd uppträda någon gång?

Eller föredrar du att dricka tequila ?

 

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig


Har ni saknat mig? Jag har saknat mig. Förkyld feber huvudvärk och bihålorna har hållit mig borta. I en dvala har jag jobbat av massor som legat i hög och är nästan fri.

 

I min feber yra har jag lyssnat på En Geishas memoarer. En bok jag läste för längesedan och jag har även sett filmen. En helt underbar bok och ni som inte läst ännu måste genast göra det.

Funkar även att låna på biblotekets online site. www.elib.se där lånar man gratis om man bara har en ett låne kort.

En bok jag även lyssnade på denna vecka är The secret. Denna bok som jag hört så mycket om gjorde mig bara förbannad i slut ändan.

Kändes som sektvarning Livets ord ”here i come.”

Vissa saker kan jag tro att man kan tänka sig till ett bättre jag och om man omger sig med kärlek och försöker ändra negativa tankar.

Men att påstå att stora olyckor och hemska händelser som tagit massa människors liv. Beror på att det som drabbas dragit till sig det är helt enkelt helt fuckat.

Samma sak som att påstå att en själ som tänker rätt inte drabbas av sjukdomar och att the secret kan bota alla sjukdomar

 

Jag trodde att boken skulle vara en bok som skulle ändra min tanke gång. Men i det stora hela gjorde det mig irriterad. Så är det någon bok jag ger massor med minus så är det just The secret. Allt det materialistiska i boken gör mig spyfärdig samt  alla kan få den bilen de drömt om, om det bara tänker rätta tankar. Miljö aspekten är får inte ens utrymme i denna bok som jag hört så många hyllat. Så irriterad som jag nu är vid bara tanken av the secret gör att den får 10 spyor i betyg från mig.

 

Förra veckan lyssnade jag  Theodor Kallifatides bok Vänner och Älskade.

Hans språk är bara helt fantastikt. Att dessutom Sven Wolter är uppläsare av denna ljudbok är ett stort plus.

Boken i säg var inte min favorit av honom men vissa dela av boken var otroligt vackra och tänkvärda.

Så ska du läsa  en Theodor Kallifatides bok skulle jag rekommendera En kvinna att älska.

Den boken var en hyllning till hans väninna och han  har genom att skriva den boken rest ett minne sten för denna kvinna som stod honom så nära. Jag läste ut den boken i ett svep en av de få böckerna jag läst högt. Jag vet inte varför jag låg den natten och läste denna bok högt och grät som ett litet barn för hans vackra känslor och minnen. 

 

En brun hårig sjuk sköterska.

Eller en Brunhårig sjuksköterska  

 

Om särskrivningarnas mästarinna så läs de två meningar och se vilka bilder som framkallas i din hjärna

Swingeling. 

Nu ska jag skalla kudden. boken som ska få mig att sova sött är Självkänsla på djupet av Märta Cullberg weston 

Har någon av er en lite kritisk röst i dig? Jag ska döpa min har ni något bra namn förslag.?Anthony mills

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig


 

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig

 

Mamma har rätt. Jag är bra på att jobba ihjäl mig medan jag suger på att ta hand om mig.

Dags att uppsöka min naprapat igen. Att somna och vakna och ha ont i huvudet har börjat bli en ovana igen.

Dagar utan värk i nacken  och huvudet har inte varit här på länge. Har nästan slutat reagera på att jag har denna värk orkar inte ens klaga till min älskade man.

Fast det börjar bli en vana som jag inte ens reagera på. Känner mig trött och grinig men kan inte sova. Men nu får det vara nog. Jag tänker faktiskt börja sova på natten och så fort jag hunnit i kapp tänker jag ha minst 4 timmar om dagen utan jobb.

Senaste tiden har jag jobbat från att jag slår upp ögonen tills de stängs.

Helt sjukt.  Middagen har jag tagit in sittande vid datorn.

Till och med när jag varit magsjuk har jag varit tvungen att jobba.

Allt jobb som ligger och väntar på att bli klart hinns inte med. Datorn jobbar så den kokar och så gör även min hjärna. Timmarna på dygnet räcker inte till.

Att vara Mamma och Maka har jag inte ens hunnit tänka på.

Vist jag har jobbat hemifrån men inte ens suttit ned och ätit med barna utan ätit vid datorn.

Sociala biten med vänner om jag ska hinna umgås med dem så har det fått komma hit till studion och tittat på när jag jobbat. Tjo ho vad det är kul att vara egen företagare. Men nu jävlar måste jag få rutiner. Jag och Georgios har pratat om rutiner i över ett år.

Konstigt nog har bara mina rutiner handlat om jobb hur jag ska få rutiner att jobba snabbare och mera. Men Rutinen att hinna med allt annat som kallas liv har jag förträngt.

När jag har myss kväll hemma med barna sitter jag i soffan och jobbar samtidigt som jag ser film.

När jag pratar med vänner och familj är jag så glad att jag har headsett så jag kan jobba samtidigt som jag pratar med dem.

Att göra 2 saker eller flera har blivit en vana eller rättare sagt ett måste.

 

 

Drömmar består av att telefonen ringer i drömmarna. Datorer blir stulna hårddiskar kraschar och bilder försvinner.

 

Jag säger det igen. Helt sjukt.  Men denna vecka ska jag använda till att börja mitt nya liv.

Ett liv som jag hinner vara  Katja och inte bara fotograf katja. 

om nu min kära mor skulle se detta skulle hon säga Ja ja vad var det jag sa.

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig


Dagens huvudvärk vägrar ge sig så jag fick inte ens hälften av vad jag skulle gjort.
Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig

Fasen hur blev klockan så mycket?

 Jag har sovit halva dagen mitt huvud vaknade med migrän liknade symtom som trotts piller vägrar ge upp.

Var just över till Tina och Håkan. Håkan hade inte tid att babbla med mig han skulle avnjuta en öl i badkaret. Tina sa att söndag kommer det att vara bak dag så det är säkrast att jag håller mig i skälby någon del av dagen om jag vill avnjuta nybakat.

Läste just min systers blogg. Hennes vilda hundar har haft uppdrag terror av Linda i morse.

Själv la jag dubbla kuddar på huvudet för att stänga ute lite av det hemska ljud hundarna gav ifrån sig när de vill ha Lindas uppmärksamhet.

 

Håkan har tydligen lekt jaga pittbull med pinne idag. Han är den riktiga mannen som pratar med hundar NOT när det gäller kamphundar.

Min hund Minta avgudar honom men det kan bero på att han inte har jagat henne med en pinne utan han skämmer bort henne med korv.

Han är också den själv klara ledaren :)

 

Jag tror att Håkans skulle bli en super bra hund ägare men konstigt nog finns det folk som inte vill fylla sitt hus med 4 benta djur.

 

Dagens schema

4ey bilder.

therese bilder 

sen gårdagens bilder. 

och om jag lyckas få tag i min syster Marlene så ska jag kidnappa henne. Rykten går att hon är i Stockholm. 

 

Och jag tänker blogga massor i dag. för det är massa omvandlande av bilder och det tar tid och då har jag tid över Jippi

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig


Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig

Goder morgon. Jag ser att Anna är en morgon lärka. GALNING DU ÄR HEMMA FRU GÅ OCH LÄGG DIG.

Min hostattack syster har just talat om för mig hur mycket hon hatar….mina ljudböcker. Linda det är inte som att tala illa om mina barn… men väldigt nära… så passa dig du din lilla nikotin slav.  Där ska det spelas in musik videos hela dagen

 

Idag ska vi iväg till http://www.lennartsnas.se

Där ska det spelas in musik videos hela dagen

 Det bästa är nog att Caroline af Ugglas

Är ägare till denna häst gård  Jag tycker hon är så kool

 

Jag vet inte hur hela dagen kommer att se ut. Jag ska fotografer deras promotion bilder och

backstage. Jag får väll hoppas att Caroline är och hoppar och stutsar i bakgrunden så jag kan fånga henne på bild. I värsta fall får jag väll gräva ner mig i höet och leka paparatzi och skrika supprise när hon mins anar min närvaro. Vilken bild va..

 Jag tar med mig datorn om jag nu får tid över måste jag jobba samtidigt som jag fotar. 


   

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig

  

Kvällen är här och jag har bäddat ner mig med mina älsklingar Georgios, Minta, Fonda och min dator. Om sängen hade varit tillräckligt stor hade jag nog tvingat min barn och linda att sova med oss. Fast att låta Linda sova i våran säng kanske är att överdriva, särskilt med tanke på att hon hostar så hon låter som en svår startad gräsklippare eller en gammal båt motor.

 

Just nu ligger min minsta son och Linda i våran stora soffa och förutom det ständiga hostandet från Linda så surras det som bara den inne i vårat vardags rum. Jag vet inte om det är Leon som gör sitt bästa för att hålla sig vaken eller om det är Linda som gör sitt bästa för att hålla våran son vaken. Pedagogiska Linda barn behöver sin sömn och du är ganska barnslig så lite sömn vore inte så dumt för dig.

 

Gud vilken  kärring jag låter som. Vet inte vad jag kan ha drabbas av.

Är detta för klimakteriet? Gnatar som en tant eller är det bara en mors plikt att se till att ens barn sover. Eller är Linda ett fall för SoS familj eller vad nu programmet hette som hon tvingade oss att se på igår.

 

Linda måste vara doku såpans största följeslagare. Hon ser alla skit program som går att se.

Plågsamma program som Ensam mamma vad det nu heter. Här om dagen gick den på datorn på studion bara för att jag skulle få behålla henne i studion.

Detta program var så pinsamt att det gjorde ont.

Gårdagens program var inte sämre. En gnatigare mamma än vad jag någonsin skulle kunna bli gick omkring och tjatade på att hennes barn skulle ta ut soporna. Snacka om problem familj barnen vägrade gå ut med soporna därför kallades SOS proffs in så de kunde lösa familjens problem. Det värsta var  nog att Linda stod ute och rökte halva programmet.

 

Linda det är sådana som du som gör att TV bara sänder skit på tv.

Vänta jag kom just på att jag har fler i min familj som gillar skit tv. Min kära mor.

Katastrof. Två kålsupare av dokusåpa i samma familj betyder det att dålig smak är ärfligt?

När jag tänker efter så har min andra syster CAROLA som idol juck så hemskt dåligt omdöme

De närmaste såpa jag kommer är dr Phils show. Men ibland har han något vettigt att säga. Jag sa ibland. Annars  brukar jag och Georgios se det för att inse att vi har det super bra som bor i Sverige. Visa avsnitt är som Jerry springer fast utan skrik och slagsmål och en förståndigare program ledare utan livvakter på sen. Snyggare dekor och vetigare samtals ämnen.

Hmm inte mycket likhet med Jerry Springer när jag tänker efter så finns det ingen likhet eller?

Det jag stör mig mest på är hans pryda skönhets opererade fru som alltid sitter i publiken för hon verkar inte ha ett eget liv hennes kall i livet verkar vara att gå ut ur kulisserna med sin man.

Den gången jag störde mig mest vara när hon en gång var uppe på scen och pratade om uppfostran och nästan grinade sa att hon aldrig i livet skulle höja sin röst mot sina barn och aldrig skulle hon bli arg på dem… Hon älskade dem för mycket och det längsta hon kunde gå var att inte hålla med deras handlingar. URK Jag blir arg på mina barn. Jag blir tokig på mina odågor men det betyder inte att jag inte älskar dem. De är mitt allt men att inte bli tokig och upprörd när ens barn gjort något otroligt dumt är för mig idiotiskt.

 

Hur som helst trotts att Linda hostar så att min säng vibrerar och då vill jag påpeka att jag sover i rummet bredvid. Så vill jag säga att jag tycker du är otroligt vacker även om jag ibland har dåligt humor och retar dig och säker att du inte ser klok ut. Ibland tar jag det förgivet att du ska fatta att jag skojar för i mina ögon är du en av de klassiskt vackraste personerna jag vet. Även om du är sminkad eller osminkad. Och jag gillar bäst när du har lockigt och okammat utsläppt hår.

En syster är inte nån som kommer och går, en syster är med dig inifrån och ut, från den dagen du blev född till den dagen du dör.

Tänka sig er blir jag aldrig av med fast att jag tycker att ni kan vara otroligt odrägliga så väger det över att ni är mina systrar och ni är jävligt bra nästan lika bra som jag 


Min telefon blev kvar hemma och inte känner jag mig handikappad för det. Snarare en frid i mitt sinne. Äntligen en dag utan att telefonen ringer var 10 minut var min första tanke. Sen började Georgios telefon ringa.

Georgios lämnade sin mobil med mig och tog sedan med sig min telefon hemifrån. Georgios var min sekreterare idag och ringde mig så fort någon ringt min telefon.

Nu är han utbränd. I allfall vill jag tro det. Han sa till Linda att han nu förstod mig att jag kan bli trött för att min telefon ringer hela dagen hela tiden. ( vilket är bra )

Han fick åka hem tidigare från jobbet idag för han mådde inget bra. Vekling han klara inte av en dag med telefon ringande hela tiden.

 

Nu ska jag inte klaga det är ju bra att jag har massor att göra och jag har ju valt att jobba med något jag älskar.

 

När jag nu tänker på mobiltelefoner så kom jag att tänka på dagens födelsedags barn.Jag och linda har testat ringa Jessica ca 5 gånger. Vi hade till och med en inövad sång.Linda skulle sjunga opera och jag skulle rappa.

Men första gångerna så tutade det upptaget och nu kommer vi inte fram. Så nu vägrar vi gratta dig om du nu får för dig att läsa detta.

 

Just nu har jag valt att blogga medan jag omvandlar raw filer till jpegar.

Tidigare idag valde jag att mata  Linda med löv under tiden min dator jobbade.

Linda sa att hon kunde äta bladen för jag viste inte var bowie hade pissat. Smart drag  Linda. Genast räknade jag ut Bowies höjd och vart han kan ha tänkas kissat och tog dem  och matade Linda. 

När  Linda och Marlene vara små så brukade jag jaga dem runt huset bara för att visa vem som var starkast.. De var ena veka systrar och jag hade inga problem med att mata dem med gräs. Ni som vet att mina systrar är 8 och 7 år yngre kanske tycker att det var grymt av mig. Till er vill jag säga!  Nu har min systrar vuxit i kapp mig både ålders mässigt och kroppsligt och jag kan fortfarande mata dem med gräs. Vart vill jag komma med detta resonemang kan man fråga sig.?!?

Jag vet inte riktigt men att mata små syskon med gräs är en bra uppfostran. Pröva på det vet jag och dina syskon kommer att vara dig evigt tacksamma för att de lärt sig äta grönt.

 

 

 

Jessica kom just in och sken som en sol. När jag tänker efter så har solen slutat skina sedan hon gick så hon var nog dagens sol.

Jag grattade henne inte som en normal människa skulle jag surade mest för att hon inte svarat när jag och linda skulle sjunga.

 

Så mitt tjurande gick ut på att tjura och inte gratulera henne på sin födelsedag och de faktum  att hon dessutom blivit förlovad under dagen borde ha fått mig att kasta mig över henne och gratulera men katjastrofia började tjata om tårta.

Och när jag inte tjatade om tårta så retade jag henne allt jag kunde.

Jag är en sådan fin och ödmjuk vän så att hälften vore nog. 

 

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig

 

 


Förlåt mig för att jag har syndat. Jag syftat inte på den ost kroks påsen jag just vräkt i mig.

Synden är att jag inte bloggat.

Jag skrev ett långt och segt meddelande i söndags där jag beklagade mig för att jag hade fått allergiutslag så jag såg ut som om någon hade gått över mitt ansikte med ett rivjärn.

Jag vet inte om det var min själv ömkan över mina ansiktes bölder som fick mig att spy eller om jag kanske spydde av orsaker som hör till magsjukan.

 

Hur som helst så slog jag av datorn och alla ömkan om mitt ansikte  är nu borta.

Det är även löven som jag och linda dragit in i studion för att använda till fotografering under måndagen. När jag idag tog mig till studion var mina kreation uttorkad.

Det var bara att kasta ut ikea säcken med löv klänningen.

 

 

 

Att vara sjuk är inte bra för sinnet. Inte i alla fall affärssinnet man får ju ingenting gjort.

Att ligga och tycka synd om sig själv tar upp hela dagens schema.

 

Ja, jag förstår att alla tycker enormt synd  om mig men om jag berättar att jag genast när jag vaknade till liv på måndagen viD 16 efter att ha spytt halva natten lyckades få mig en påse med bullar av min underbara granne T vad tycker ni då?

För er som inte känner mig tänker säkert att ingen klok människa får för sig att äta 5 kanel bullar när man varit magsjuk, Till er vill jag bara säga. Bullarna var super goda och jag mådde som jag förtjänade efter att ha ätit upp alla utan att bjuda min barn. Ni förstår det var ju synd om mig och jag var ju hungrig och de här med att ta det försiktigt har aldrig varit min starka sida. Hur som helst vill jag bara erkänna att det där med bullar inte var mitt smartaste drag.

 

Tisdag morgon hade jag ännu inte återhämtat mig men nu mår jag mycket bättre.

Och Mitt ansikte ser inte ut som en stor svullen röd fläck

AMANDA

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig


Tack alla ni som kom igår på castingen och för er som inte kunde komma loss kommer det fler tillfällen.

Jag hade tänkt att bråka på min granne. Men jag har ändrat mig. Min granne  hon brukar langa bullar till mig och idag när jag var hemma så ringde jag och böna och bad om att jag skulle få bullar.  

Då fick jag beskedet,  hennes lager var tomt.

Ibland är livet grymt. Men inte kan jag bråka på min granne. Hon gör ju SKÄLBYS godaste bullar och muffins.

När jag tänker på det så är det nog hennes bakning som gör att vi inte ens kan tänka oss att flytta på ett bra tag. Och om jag ska analysera mera så måste jag erkänna att T och H är så bra grannar att om vi flyttar så tar vi med oss dem.

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig


Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig


I mitt huvud är allt man betala senare gratis, Spelar roll om krediten bara är 10 dagar eller 30 dagar. Man kan ju handla och sen får man dra sig själv i håret tills man skrapat ihop till räkningarna. Fast nu överdriver jag lite… Jag skulle inte komma på tanken att dra mig i håret för att betala räkningarna sånt gör min man åt mig.

 

Det må vara synd om min man men vet ni hur många gånger jag har gått in på en webbutik och fyllt varukorgen men läckra skor kläder och dylikt bara för att stänga ner hela butiken utan att handla. Det kallar jag självdisciplin. Så åter till Tomten och den stora datorn.

Om jag inte får som jag vill kanske jag kommer tappa kontrollen och trycka köp och en helt utan att jag är medveten om det själv så kanske min fingrar av automatik skriver in min mans konto korts  uppgifter.

Saker som lätt kan hända speciellt om personen i frågan är en fd shopping missbrukare om varit lydig i ett helt år.

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig

Pratade just med min man om att tomten kanske är snäll och ger mig en mac pro med stoooor stor skärm i jul klapp. Samtalet slutade med att jag inte ville prata med han. Min man tror inte att tomten kommer att vara så snäll mot mig. Men om så inte är fallet tänker jag helt enkelt hoppa över julen. Finns det något år jag varit snäll så är det detta år. Det må hända att jag klagar och gnäller om sömn bristen men hallå?? Hur många skor har jag köpt mig själv detta år? INGA PAR år 2008. När jag tänker efter så inser jag att tomten borde tycka att julafton ska vara imorgon och genast skicka bud med renarna en ny stor dator som skulle underlätta mitt liv.

 

Jag kan inte riktigt komma över att min man skrattade åt mig som om att tomten inte finns?!?

Detta kommer ta lång tid för mig att komma över. Att jag i december får en ny kamera hör inte hit. Eller gör det?

Ja jag är super glad för att jag skall få en ny fin fin kamera men det tar ju tusen år innan den släpps och sen kommer Canon säkert vara så grymma och låta mig vänta extra länge innan jag får den i min hand.

Jag borde fotovägra inga mera foton  förrän min dröm dator är hos mig och min ny kamera vilar i min hand.

De skullle nog inte TOMTEN GILLA.

 Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila migDenna man kommer ni se mera av.
 Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig

 Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig

Klagomålen rasar in. Saknaden efter nytt blogg inlägg skapar rubriker.

Kanske det beror på att jag inte haft en lugn stund denna dag.

Musik videon till Therese Andersson och Marina Ammouri är på gång. Idag tog jag lite promotion bilder och pressen var här och intervjuade de inblandade parterna.

Roy Rossovich kommer göra musik videon och han kommer även att använda sig av sin far Rick Rossovich . Rick, En hollywood skådis om bland annat spelat i Top Gun i rollen som Slider. Min favorit är när han spelar mot Steve Martin i Roxanne. Där spelar han den tafatta brandmannen som förälskar sig i Daryl Hannah.

Det var en stor ära för mig att jag fick chansen att ha denna man framför min kamera. Inte varje dag man fotografera en Hollywood stjärna.

 

Pressen var här och på torsdag lär det komma i alla fall Expressen.

Fast lika bra bilder som de som jag fick på Rick lär det inte bli :P

 Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig

 

Dagen avslutades men möte med Dena.

Vi gick igenom fredagens schema och planerade även andra mycket spännande projekt som vi har på gång.


Vet ni… Gabby får en överviktig flicka och tvingar henne springa efter bilen för att kunna köpa en prinsess klänning.

 Edie är gift hennes man har något i kikaren han säger till sin doktor att han inte är något hot längre förutom mot en person

Breee har fått lämna tillbaka barnet till Danielle.

Susana och Mike har skilt sig. Jag bara ÄLSKAR Desperate housewives

5 säsongen är igång . och veckorna går så långsamt när man just sett ett avsnitt och längtar till nästa så känns det som en evighet

.

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig

 Denna flickan är vaken om natten.

Jag behöver lite tid att hinna ikapp så jag kan njuta av livet igen.

Det här med att starta eget är super men fasen vad jag skulle vilja ha någon som jobbade istället för mig ibland. Så jag kan gå ut och dansa barfota under månens sken och njuta av natten. Nu förtiden består natten mest av att jag försöker sova och rullar runt i sängen i hopp om att jag ska hitta en bättre ställning att sova i.

Saknar också att vara uppe hela natten och kladda med olja och innan morgonen gror har jag lyckat får oljefärg på alla dörrlister i mitt hem.

 

Min göra lista när jag har tid över.

 

kyssar och smek

mysa med mina barn

laga god mat

måla tavlor hela natten

festa halva natten

champagne drickande på  Noppes

terrorisera min äldsta son när han har kompisar hemma

promenad i skogen.

Resa till italien

Semester i grekland.

Middag på greken på hörnet

Tvinga min man att bygga katt inhägnaden medan jag sitter och tittar på.

Sova djupt.

Läsa en bok istället för alla dessa ljudböcker.

  

Fast det är inte så hemskt är inte livet men gud vad jag saknar kyssar och smek

Älskling snart ska jag kyssa dig varm. Men först ska jag jobba så att jag hinner med att andas 

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila migMake up  Linda och modell Linda 

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig

Nu när jag spytt galla på den svenska avensjukan. Jag fattar att detta kommer drabba mig själv men tack gode gud för att på denna plats är det jag som bestämmer.

Vad det gäller att bestämma har jag länge intalat mig själv om att det är jag som bestämmer hemma men när man frågar mina barn om vem som verkligen bestämmer hemma så får man svaret PAPPA. Detta tog jag väldigt hårt till en början och jag viste inte riktigt hur jag skulle handskas med att inte vara the boss at home. Jag har ju hela tiden intalat mig själv att jag låter Georgios tro att han bestämmer.

 

Men barn vet sanningen och är pigga på att tala om det för en.

Fy fabian. Tänk om min grannar skulle veta att Katja med det norrländska temperamentet inte har sista ordet hemma det skulle förstöra hela min images.

Inte nog med att han bestämmer hemma, han har full koll på mina inköp och kontokort.

Men ack den som ger sig. Jag kan hans person uppgifter så jag kan handla i hans namn om jag nu skulle vara på det humöret. Så om han skulle låta hans bestämmande gå ut över mig så ska jag straffa han hårt med massa internet inköp. Så nu känns det genast som om jag har kontrollen igen. Kontrollera med makt och skräck.

För vad kan inte vara mer skrämmande än just tanken att Katja ska hämnas med att handla ihjäl sig,..

Som före detta shopping missbrukare vet jag vad jag pratar om.

Och om min man läser detta lär han skaka av skräck.

Jag mins en gång han for med barna till Grekland och kom hem och kontot var tomt så det ekade. Som min kära vän sa… När  jag ringde och grät för att jag slösat upp alla pengar.

Han får skylla sig själv för att han lämnad kontokorten hemma man lämnar inte massa vin flaskor till en alkoholist: När min vän sa detta var nog första gången jag insåg att jag hade problem med pengar  men att  min man inte fattat detta tänker jag inte ta på mig ansvaret för.

Jag kan ju inte rå för att jag var en begåvning på att slösa ihjäl mig och om du nu min kära Georgios vill bråka på någon för de som var så gå på ANNA det var hon som var vännen och sa detta.

Se så hoppa på Anna. Om du är riktigt snäll så kan jag spöa henne med dig allt du behöver göra är att köpa mig en resa till Italien och jag lovar att jag ska smiska henne. Jag kan till och med bita henne i rumpan för det har jag gjort förr. 

Apan ser och apan gör. Puss och sov sött 

 

 

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig 

Make up  Linda haa linda har sminkat aporna ha ha ha nej inte riktigt och jag är trött och fåning

 


 

 Vad vore livet utan blondinbella…

Fasen vad man fick besökare efter att isabella länkade mig. Helt otroligt roligt.

Vi får väll se hur länge de nya läsarna orkar hänga kvar i min lilla vrå av internet..Jag kan redan säga att jag har jobbat ihjäl mig så jag har inte hunnit rensa bort alla inlägg.

Vad det gäller kritik på mig som fotograf så kan ni komma med kommentarer men alla kommentarer på modeller tänker jag inte släpp igenom.

Jag vet att fotograferingen av blondinbella släppt igenom en memesi men just pgd av de svar som kommit bland kommentarerna kan jag inte ta bort dessa.

Jag säger bara tack till Linda och Ehuryka. Jag har velat mellan att ha kvar alla negativa meddelande och att rensa ut dem. Jag har kommit  fram till att jag helt enkelt inte vill ha en blogg med massa skit mot modellerna som jag lägger ut här. Det betyder inte att jag inte vill ha kritik. Kanske det beror på att jag har märkt just att avund mot visa personer är tyngre än vad ärlig kritik är.

Vist Mesesi kanske helt enkelt hängt upp sig på att just blondinbellas bilder är dåliga men jag tror inte det handlar om det. 

 

Swingeling från Blondinbellas största fanblondinbella.se

 

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig 
Make up  Linda

För ens komma på tanken på att besöka Ikea  en regning söndag. Hur slut i huvudet får man vara?

Jag hann inte ens innanför dörrarna innan jag ångrade mig och ifråga satte mitt beteende. Är detta inte ett svårt fall av Svensson beteende . Det som skrämde mig mest var just att jag i vanliga fall skulle ha sagt nej för fasen när jag såg parkeringen. Men istället berömde jag mig själv för mitt nya kloka beslut att inhandla en orange regnkappa.

Så jag tog mig in och snabbt tog jag mig upp för rulltrappan och tittade snett på  alla som blockerade min väg. Där någonstans borde jag verkligen insett att detta inte är en dag för mig jag brukar springa in 10 minuter före stängnings dags  och vet exakt vad jag ska köpa  och hitta den kassa som ej innehar en kö.

Och om det trotts allt är fullt med folk som står och köar med vagnar fulla med berg av små tjafs så ger jag genast upp och lämnar min vagn eller påse med saker och går ut och kommer tillbaka en annan dag. FÖRLÅT mig alla som får plocka ut mina kassar med onödiga saker bara för att jag vägrar stå i kö.

 Men idag inte nog med det jag bestämde mig för att jag skull dricka kaffe. Ja, kaffe på ett proppfullt Ikea med skrikande små barn och otåliga män.

Där någonstans tog alla min kraft slut. Allt jag hade plockat ihop var en Golden gosse hund.

Lyckades övertala min man att detta var ett nödvändigt ont. Jag bara måste ha denna hund till barn fotograferingarna som komma skall denna vecka.

Gud straffa mig inte. Jag ville ha den och kramas med när jag sover över i studion. Om Georgios inte varit så trött och distraherad av alla barn som stod och slet i leksakerna så hade han genast sett att jag viftade på mina öron.

En ljugande katja avslöjas så fort man ser på henne hon får svåra ryckningar i ansiktet och kan inte fokusera ögonen så hon tittar på alla annat än just den som hon ljuger för. Och öronen viftar så att hon nästan lyfter från marken.

 

När jag satt och fikade och mitt kaffe och min morotskaka var slut drabbades jag av svåra tvångstankar.  Det kom ett par och satt sig i samma bord som oss. Och hade en cheesecake liknade bakelse. Jag fick koncentrera mig hårt och länge  min lust att ta min gaffel och ta mig en bit av kvinnas cheesecake var så stor att min behärskning att hålla mig ifrån att sno hennes fika gick över till att jag fick en tvångstanke att jag ville säga högt att hon skulle flytta sin tallrik om hon huvudtaget skulle få sitta i samma bord som mig. Men jag var en duktig flicka och reste mig och gick vidare igenom Svenssons massan. Jag slog mig fram med armbågarna Försökte köra över kärringar med sura miner som fräste åt sina män.

 Tillslut hamnade jag in fyndhörnan där det aldrig finns något att fynda men satta mig ner och tänkte att jag tänker inte flytta på mig förrän de bär ut mig till bilen..

Men tanken och vad jag gjorde gick inte ihop. Jag reste mig och lyckades förhandla till mig att jag skulle få gå förbi kassorna och vänta medan min man stod i kön från helvete.

När min man tillslut kommit levande ur kassan gick vi ut i spö regnet. Och VI HADE GLÖMT BORT VAR VI PARKERAT… Skit kul lek att hitta en volvo på en full parkering när regnet öser ner.

Jag har stora svårigheter att hålla mina ögon öppna.

Jag har insett att stanna upp i arbetet är farligt för arbetsmoralen. Man blir ju så trött och vill ju bara sova hela dagen eller typ en vecka.

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila migutomhus bilder för www.4ey.se.
Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila migDenna dag blir en hård dag… sömn intag endat 4 timmar. Dagen lär bara hålla på till 22.

Idag ska det fotas utomhus bilder för www.4ey.se. Utomhus är det som gäller idag.

Idag kommer jag även sköta make up och hår styling  .Mycket att göra MEN RIKTIGT KUL tror jag.

 

Måste bara se till att jag har varma kläder på mig jag tycks alltid frysa  extra mycket när jag sovit lite.

Fasen vad jag vill ha kaffe nu.

Men nu måste jag skynda mig lite. Modellerna kommer om 15 minuter.

Skickar upp en bild på www.blondinbella.se från går dagen. klädd i www.4ey.se. vilket först inte var planen för gårdagens fotografering men hon vara bara så snygg i allt.

blondinbella

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig
Make up står  Linda  för.


Idag har jag fotat Blondinbella

 

Denna kvinna är inte bara framgångsrik och smart. Hon är vacker, ödmjuk  och hela hon skiner.
När man träffar Isabella så känner man genast hennes värme och hur skön personlighet hon har. 
Det extra roligt att se hur mycket hon ändras från förra fotograferingen. Från vacker och söt tjej till vacker och sensuell kvinna.  Att hon endast är 17 snart 18 är svårt att förstå.
Jag hade tänkt att vänta med att Isabella kom hem från sin middag tills jag skickar upp bilderna men jag kan helt enkelt inte hålla mig.  

 kläderna kommer från www.4ey.se 
Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig
Make up står  Linda  för.

 


Då var det dags.

Sova ska man också göra. Ibland kan det vara nyttigt även om tiden inte räcker till.

Idag kom Olga på besök. Hon tog disken och vips så sken det på diskbänken.

Kaffet kom med Olga och nu ser det nästan helt städat ut här. Förutom kaffet fick jag även choklad och en liten present i efterskott. Fast bästa presenten var just hjälpen med städningen

Jag får inte glömma att skriva att även Gustav tog tag och hjälpte till med att få undan löven.

Samt se till att reda ut kaoset som låg och hängde över hela studion. För er som inte vet så är Olga ett alias för Jessicas städ personlighet.

 

Vi får se hur länge jag kan hålla det innan katjastrofia är framme.

Trots att huvudvärken vägrade ge vika har jag äntligen fått undan lite till. Hoppet om att jag snart är i kapp finns inom räckhåll.

Nu ska jag lyssna på En plats i solen / Liza Marklund Lyssnar gratis på http://www.elib.se/bibliotek allt man behöver är ett lånekort på bibliotek och man kan lyssna online helt underbar servis. Och detta upptäckte jag efter att ha köpt närmare 100 ljudböker.

Typiskt, Katja alltid sist ut med webbens under, men bättre sent än aldrig. 

Här kommer en fotografering jag gjort för Blamo

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig


 Fotografering för NK  designer Sandra Backlund.

sandra backlund

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig

 

Har just tagit piller mot migrän. Mera piller till folket.. det är inte riktigt migrän mitt huvud gör ont på alla ställen utom kring ögonen och jag klara av ljuset från dator skärmen.

Men ändå känns det som om min hjärna ska explodera och sprida sig ut over hela studion och blanda sig med kaoset som råder här.

Tog mig ut på en promenad med Minta men chocken av att komma tillbaka till studion fick mig att kasta in handuken och ge vika för min huvudvärk

 

Smsade just Jessica och frågade om hon var ett kaffe bud och tur nog så var hon det. Hon skulle bara jobba ihjäl sig och sen komma springande med kaffe.

 

Det är precis vad som kan behövas. Koffein i överflöd i hopp om att jag ska drabbas av en kick och svischa över studion och innan någon hinner blinka så skulle jag ha återställt studion till tipp topp.

 

Det ligger en hel alle utan stam och grenar här inne, vi har lyckat ta in hela gärdes löv i min studio i hopp om att skapa vackra höstbilder. Vilket vi gjorde. Men varför ska de ligga kvar när jag är klar med dem kan de inte bara ta och blåsa ut?

Diskbänken har övergått från Kaknästornet till elfeltornet.


Jag har fått förfrågningar om prao platser men jag kan inte vara så grym och sätta en prao på att städa undan mitt kaos. Men gud vet vilket behov jag har av det.

 

Dagen består av att först invänta att denna huvudvärk ska ta sitt pick och pack och försvinna och sen vänta in kaffe budet för att sen städa sen har jag en fotografering och sen si så där 6000 bilder att gå igenom och 2 siter skall kodas.

 

 

Morgon dagen ser jag fram emot. Då kommer nämligen Blondinbella sveriges största bloggare  hon har endast haft 315 000 besökare denna vecka. Jag ser så fram emot att fota denna kvinna igen. Ni får se sedan vad jag hittar på. 

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig


Efter en hård dag är jag äntligen klar. Studion är upp och ner och kaos i mitt huvud. Men det var en underbar dag.

Jag längtar tills jag får visa bilderna från dagens skörd men inget skall jag visa förrän efter de har publicerats på www.4ey.se för er som inte vet det så är det jag som gör all fotografering till denna webbutik  och idag har vi gjort underbara bilder som kommer upp om en vecka.

Jag och Dena ( Dena är skaparen av 4ey.se) vi har skratta och njutit av att arbeta idag hoppas att jag inte skrämde modellerna. Men som konstnär – fotograf så kommer man undan med att vara lite galen.

Dagens konst make up stod Linda för .

Sen var hon helt slut och skulle försöka släpa sig hem.

Oj vilket sakligt inlägg. Men till och med min hjärna är för trött för  att hinna med mina fingrar.

I väntan på de nya bilderna ska komma upp på www.4ey.se så belönar jag er med en bild från en annan vända av fotograferingar till 4 ever young.

 Idag fick Prozac ta en vända hem. Hon fattar inte riktigt de här med att hålla sig ifrån att leka just på bakgrunden när vi ska fota.

Vissa bilder var hon varmt välkommen på men andra var hon bara ett enerverande objekt som placerade sig själv på helt fel ställen.

Minta var med hela dagen, hon bara vägrade slappna av vi steg upp kl  8 och ni kl 23 fick hon äntligen sova. Just nu ligger hon vid mina fötter och snarkar sött och högt.

Här kommer en av min favorit bilder från 4 ey . Amanda och Jamo 

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig


Då var det dags att hoppa ur sängen och rusa till fru kalsson och hälla i mig kaffet och springa till studion för att ta emot alla modeller inför 4ey fotografering som kommer hålla på hela långa dagen. Men det kommer bli super bilder.

 

I dag är det dels produkt bilder men sen även insperations bilder.

Nä nu behöver jag kaffe. Innan jag somnar om och vägrar stiga upp.

Var är min Frukost på sängen som jag är så bortskämd med. Nej nu får jag dra mig ut sängen och ta ut min en hund på en sväng och hinka i mig kaffe så jag är pigg och alert när Dena trillar in på studion… Så svingeling här kommer lite bilder från gårdagen . Men en tjej som heter Therese.

 

För er som inte fattat att jag fyllde år i går. Hmm någon som känner sig träffad? För er vill jag bara säga att jag är en sådan snäll förståend människa men jag kommer garanterat glömma bort att gratta er när ni fyller år så de så. Firandet igår såg ut så här

Jag fick tårta sen jobbade jag sen åt jag mer tårta sen jobbade jag sen kom Dena med  en flaska Rose och jag öppnade den sen jobbade jag.  Sen sjöng mina söner för mig sen somnade jag.

 

Såg just att det var drift stopp hur kan dom göra så här mot mig. Har det ingen respekt för att jag ville blogga innan jag jobbar. Mina två tre eller kanske fyra fans väntar ju på detta?? Gör jag dem besvikna så kanske de aldrig kommer tillbaka och då står jag här med en blogg som ingen läser. Så snabba på med erat drift stopp så springer jag och dricker kaffe.

 

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig


RSS 2.0