foto katja elmen
modell regina lund
make up Maria Carita Gfrörer

Om man kan dö för att man är trött så är jag dödens.

2 timmars sömn man ska kanske vara tacksam? Min hjärna hinner inte slappna av,

Hur ska man kunna jobba undan när listan med att göra är lika lång som den kinesiska muren?

Beklaga mig är jag bra på och man kan ju tycka att jag kanske inte borde blogga om jag nu vadar i jobb.

Men just nu har jag målare som målar om mina fönsterkarmar och dörrkarmen.

En av männen röker och röker och just nu känner jag mig svårt nikotin förgiftad undertiden han står och målar i dörröppningen. Jag känner mig så otroligt svensk som inte säger till han.

Kan jag skylla på att jag är för trött? Om inte kan jag då skylla på att jag tror att denna lilla fransman skall börja måla igen alla mina fönster om jag ber han sluta stå och bolma i dörren.

 

Då jag sitter här och beklagar mig över att jag blir svårt nikotinförgiftad har han säkert hunnit med tio cigaretter. Men är man feg svensson så får man skylla sig själv och bita ihop med ett leende bara för att spy ut galla på sin blogg.

Regina Lund  Make up Elva Ahlbin  Fotograf Katja Elmén

Regina Lund

make up  Elva

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se eller vill ni boka en fotografering maila mig


 

Har våran 17 åriga kärlek börjat svalna ? idag fick jag höra att jag har kastat ut mina kläder från garderoben förr hette det Katja din garderob har spytt igen.

 

Sen när jag önskade vin till morgondagens middag fick jag ett kaxigt svar om att han kanske kände för att köpa ett grekiskt vin.

Så nu undrar jag om våran kärlek svalna eller om Georgios bara hamnat i trotts åldern.

 

Jag har även fått höra att det är jag som har dålig humor när min kära man dragit sina torra humor skämt vilket han glatt skratta högt åt själv…

 

Jag känner att denna förändrig förvirrar mig. Jag är van med att han slår näven i bordet och säger att nu får det vara nog. Nu är han som en trotsig pojkspoling som jag vill jaga fatt och bråtta ner han och kikla tills han säger att han ger sig,

 

Jag känner genast att jag talar emot mig själv eller rättare sagt kommit fram till svaret på första frågans Nej våran kärlek har inte börjat svalna den har bara tagit en annan form.. Sin höstform då är mitt Lejon lite retliga av sig.

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se eller vill ni boka en fotografering maila mig


Like A bumblebee En av mina favorit låtar som får mig att vilja kasta mig ut barfota och dansa och sjunga under månens sken... Men nu kan jag inte lyssna på den längre.. grrr hur ska jag överleva...
A
Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se eller vill ni boka en fotografering maila mig

 

Jag har tänkt att blogga och åter blogga men har inte tid tänka och största orsaken till min stora problem är att det är så rörigt i min skalle.Hur hinner folk med att leva? Det känns som om dagarna bara rinner iväg. Man slår upp ögonen bara för att i nästa st und kämpa för att få en blund…

Förr ville jag köpa tid på burk men har insett att om det är något jag borde köpa så är det ordning på burk… Inte nog med att dagarna är för korta. Det känns som om jag inte hinner med att tänka.

 

 

Men i grunden tror jag att det inte bara handlar om att dagarna är för korta… Jag vet att jag är kaoset själv…

 

 

 

 

 

 

Har haft glassögon i snart 2 veckor och har just insett att de ger mig hemsk huvudvärk då det tryckte så hårt bakom öronen.  I söndag konstaterade min syster Linda att jag lyckas få bågarna snea så jag tänker att nu måste jag gå och fixa till dem…

OCH VAD GÖR JAG SEN JAG SÄTTER MIG PÅ DEM---- EFTER ATT JAG VARIT PÅ SYNSAM OCH FIXA DEM:

Inte har det blivit bättre av min skalle har plågats av migrän liknade symtom. Vilket nu är löst med att jag suttit på mina hårt åtsittande bågar.

Kanske jag skulle kunna skylla allt detta på min katt.. Jag gillar att skylla allt på Prozac men är det konstigt  min lilla katt tog sig friheten att rymma igen. Hon var borta och friade i 2 och en halv vecka och när hon kommer hem efter att blivit jagad in i buskar och snår av flåsande matte och husse så beslutar hon sig snällt för att komma hem själv..

 

När hon väl kommer in får hon stryk av en annan svart lookalike prozac katt. Som min kära man kattnappat i tron om att det var Prozac han tog hem.

När hon fått sova en natt i sis kaotiska hem så får hon snällt besöka veterinärerna vilket resulterar till 15 stygn på magen och en dumtratt på huvudet..

 

Så vem kan klandra Prozac för att hon lät mig sova dåligt inatt då hon tog sin chans att rymma igår när min kära son Leon lämnade balkongdörren vidöppen.

Vart vill jag komma med detta inlägg.

Att orsaken till att jag satte mig på bågarna beror på att Prozac rymde?

Kanske jag skulle kunna lura någon annan att det beror på lack of sleep men kan jag verkligen lura mig själv att allt kaos i mitt liv beror på min insomnia.

 

Om jag låter bitter så är det absolut inte meningen. Jag är inte bitter jag är bara inne i en lär mig förstå mig på mig själv fas.

 

 

Här om dagen sa jag till min man att jag var trött på att känna mig så annorlunda.

Hans svar du kommer alltid vara en outsider och det är därför jag älskar dig.

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se eller vill ni boka en fotografering maila mig


Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se eller vill ni boka en fotografering maila mig

RSS 2.0