Modell/ Person Anki Edvinsson
Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se eller vill ni boka en fotografering maila mig

Make up Elva

TV serier jag följer… otåligt och vissa mera tåligt

Desperate houserwifes - Jag bävar för den dagen de slutar med DH denna serie får mig att skratta och gråta 45 minuters njutning

Dexter -Vem viste att man kunde gotta sig så i en massmördares komplicerade tillvaro och dessutom hejar man på honom trotts att han gör en nervös och tokig--- Första säsongen störde jag mig över hur dålig serien var nu är jag inbiten Dexter FAN..

 

Big C - Jag föll pladask för denna charmiga serie… Mysig tänkte jag varje gång jag slog på play… Nu gör serien lite ont. Men jag längtar till nästa måndag. Se introt och ni får känslan för denna serie

 

Weeds – Ren abstinens det sjuka med denna serie som handlar Weeds… Jag bara älskar alla dessa underbar galna personer. Denna serie får det knäppa av knäppaste att verka helt troligt och man skrattar så man gråter.såg de första säsongerna non stop och då menar jag non stop.

 

The Event -Gillade denna spännande serie tills förra onsdagen. Nu vet jag inte längre

Glee - Lycka skratt och mycket bra musik… väcker tonåringen till liv inom mig

Good Wife - Snygg ganska tråkig serie… men jag samlar nog vuxen poäng då jag slaviskt följer denna

 

 

Couger town - Skärpning i COUGER TOWN tack

The Defenders - Bra att somna till serie

Law and order SVU- rena rama bakgrunds serien

Law and order Los Angeles- rena rama bakgrunds serien

The mentalist.. Im cracy about Patric

 

Blue  Bloods känns som tv en blandnig av alla 80-tals polisserier jag växter upp med.

Medium- Lätt förbruknings vara

 

Outlaw – Förutsägbar men bra

 

 

 

Saknar

Californication ****

Damages ****

Mercy***

Nurse Jackie****

True blood****

Dark Blue***

Ugly Betty****


Samtal med min man

Georgios - Dom var här och sålde lotter igår
jag - vem?
Georgios - Men Diva och dom.
Jag- Vad pratar du om?
Georgios.- Diva är bra på att sälja lotter.
jag- Vad pratar du om säger du att våran katt säljer lotter!?! ?!
Georgios - Ja det är klart hon gör men inte i verklighetern
Jag- ( skrattar så jag gråter) inte i verkligheten hur menar du då? hur kan en katt sälja lotter?
Georgios - på låtsas. det fattar du väll?!?
Jag.-( skrattar så hela sängen skakar)
Georgios- ( snarkar)
Jag- Georgioooooooos förklara hur en katt säljer lotter
Georgios - Vad pratar du om?!

Jag bara älskar de få sömn samtalen jag ibland förgylls av med min man som sovande sällskap...

SLUTA TJATA… ( tankarna på ett liv i ett varmare klimat…)

Som om min hjärna först nu förstått mig på vad Anna valt för liv…

Med två tonåringar på hemmaplan och 2 katter och 2 hundar gör inte livet enklare. Trotts detta kommer jag och min man se oss om efter en liten lägenhet i Aten.

Ett andra hem… JA ja bli inte nervösa nu och tro att jag ska kasta in handduken och fly landet. Inte mer än någon helg då och då, Som fotograf kan jag även ta jobb i Aten.

 

Nästa resa till Grekland blir vecka Nio och då till ett snötäckt Kalavryta… Kanske man skulle kunna packa ner Anna och Marco…

 

Nog om Grekland! Dagens dilemma är nu vilka skor jag skall hava på mig ikväll?

Ska möta upp Jessica och hennes nya man på några glas på Noppes. Detta betyder att jag kommer mestadels sitta ner så mina mördarklackar är ej uteslutna.

 

 

Skrev jag nog om grekland? Jag måste ha skojat.

Här kommer 2 Athen by night.,.

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se eller vill ni boka en fotografering maila mig


Miljöombyte är säkerligen bra för själen… Min fredag bestod av heldag på stranden. Efter en timmes helkropps massage blev det ett snabbt ombyte till kvälls outfiten… Sen till city och köpte mig ett par Gianmarco Lorenzi

Ett måste i min nya sko samling. http://www.gianmarcolorenzishop.com/scheda.php?68

Mina är dock sjukt mycket snyggare och Silver klack och läder.

 

Hög av lycka vandrade jag ner till mitt favorit torg . Där låste sig mina fötter sig fast i marken… En man med panflöjt trollband mig och jag fick andstänga mig för att inte dansa vilt över hela torget… Mitt ansikte rykte mina knän skakade…Tack och lov kom några droppar regn så jag insåg vad klockan var och jag fick kasta mig in i en Taxi för att inte vara för sen till middags daten med Spiros och Despina. Väl framme vid Akropolis nya museum så tog vi oss tillbacka till Plaka.. till en helt underbar liten restaurang med live musik..

Hela stället sjöng med och en herre närmare 90 år gick upp och sjöng två låtar… Sen dansade han innan han gick… promenaden hem insåg jag att Despina var en stor fönster shoppare.. jag tror hon stannade vid varje fönster. Hon är helt underbar en liten sko kvinna med J.

 

Väl hemma på mitt hotell tog jag min resas dummaste beslut. Jag packar imorgon…Vilket slutade med en natt med en vaken Katja som funderande hur jag skulle kunna få plats med allt i min väska.. Yrvaken och super trött lyckades jag efter 2 försök få igen min väska.

Säkerhets kontrollen gör mig fortfarande konfunderad.. Kontrollanten bad mig öppna min kamera—jJag sa men då släpper jag in massa damm och skit. Hon sa de var ok… Open It-

När jag väl öppnat kameran tog hon tag i kamra huset så hon satte in ett finger på spegel. Jag sa förtvivlat vad gör du du förstör ju kameran.. Vad då hon svarade det är okey… (nu har jag lösa delar i min kamera och jag måste lämna in den på rengöring,..

Överlycklig för att jag fått en plats vid nödutgången… Efter några minuter i luften insåg jag att min vänstra sida var nerkyld, kall som en isbit.

Hemma i Sverige blev det hem och packa om för att ta nattåget till Luleå för att fira Thelmas 1 års dag..

Miljöbyten är säkert bra men jag har insett att mina miljöbyten mot varmare ställen är betydligt lättare och bättre för min själ.


Time to get back on track…

Jag tänker och tänker och hittar på undanflykter som att mina händer säkerligen inte skulle hitta tangenterna om jag gjorde ett försökt att börja blogga igen… Som om de någonsin hittat rätt och livet som ordblind är lättare att handtera om man kan skylla allt på att avståndet mellan tangenterna på mina bärbara datorerna skiljer sig åt så att detta gör mig grymt förvirrade och detta skall då ha något slags samband med att jag min tankebana går i 180 och mina händer är just nu i ett dvalliknade tillstånd..

Alla underflykter som ingen kommer att uppmärksamma då jag endast skriver för min egna skull och de få galningar som då och då ramlar in här är fullt medvetna om att mina tankar inte funkar som normala personliga Persson.

Efter två hektiska månader skall jag tydligen ha landat I Stockholm och min man kommer nog göra sitt bästa för att gömma mitt pass. 14+10 +7 = för mycket borta tid.

 

Hemma i ett svinkallt Stockholm får mig att ifrågasätta mitt val av att förbli bosatt i Sverige.

ÄH vilka tröga tråkiga tankar… Tappade tråden och kommer åter en annan dag.  Jag ville bara att ni skulle veta IM BACK…..

 

Regina  Lunds nya singel alla over my body finns nu ute...
Foto och layout Katja Elmen.
Make up Maria

RSS 2.0