Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se eller vill ni boka en fotografering maila mig

"Some of the time the future comes right 'round to haunt me
Some of the time the future comes 'round just to see
That all is as it could be 
Like it's there to remind me 
We've got to wait and see" Beth Orton - Conceived
Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig


i’m not skating on ice

see i’m walking on water

 

Ord torkan fortsätter men inte slutar jag babbla för det. Det skulle inte skada om det kom något vettigt ut istället för rappakalja.

Om jag inte hade lidit av Dystklexi så kanske min rappakalja hade kunnat bli poesi men jag får snällt accepter att att jag är född med röriga tankar och stökigt beteende.

 

Jag tänkte borde lägg bloggen att vila i dvala tills orden kommer åter men har insett att rappakalja är det som ut ur mig kommer så nu får jag allt bita ihop mina tankar och inse att ibland blir livet inte som man villl fast jag är skapare av min morgondag  

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en foto


Då är jag glasögonorm... OJ VAD SKARPT VÄRLDEN BLEV
soft kisses

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en foto

Idag har jag haft en av mina granne som kund. Vi hade en modell för en dag i Järfälla. 

Ännu en sötnos framför min kamera... Dockan Chanell.  En underbar barnfotografering och en tjej ni kommer se mer av på zinq. 
Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en foto

Inte dåligt att få modell från Rom i studion.
Min bästis Anna gav sin vännina i Rom den perfekta presenten EN BARNFOTOGRAFERING på ZINQ.
Så man kan säga att Mattia kom flygandes från Rom för att posera framför min kamera. 


Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig


Modell Therese Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig

Modell Therese Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig


ska sova nu klockan för kattjakt börjar kl 4 så sov sött och  skratta gott

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se eller vill ni boka en fotografering maila mig

Idag ska jag ner till Vedesta industri område och bosätta mig  men först måste jag avklara en fotografering trotts att det känns så otroligt irriterande och mitt hjärta gör ont av att inte ha min lilla gumma hemma.

Kl 5 imorse fick jag syn på min tjej och jag vara endast 2 meter ifrån henne när hon fick för sig att springa och givetvis sprang hon in backom ett stängsel med tagtråd över. Men jag pressade mig tillslut under en grind. Todde att min bröstkorg skulle gå sönder.  Men väl inne kunde jag inte hitta henne.

 

Jag har läst på flera ställen att när  en katt är på rymmen kan den uppföra sig som om det inte är din katt. Katten är inte lika rädd i mörker som i dagsljus. Den blir hungrig och vågar lämna sitt gömställe, kanske när ägaren ensam lockar på den med lugn röst och en skramlande torrfoderskål.
Ägaren bör leta ensam inom sitt sökområde. Flera personer och olika röster skrämmer katten.  Ljudnivån är lägre nattetid, katten kan höra ditt lockrop. Och du kan själv höra om katten jamar till svar.
Katten är rädd, vill gärna bli räddad, men vågar sig inte fram. Kanske sitter den bara några meter ifrån dig. Har du din katts jamande inspelat på band, spela upp det. Katten kanske svarar och förråder sitt gömställe.

 

 

 

 

Vi har fått in 3 samtal om att de sett katten i detta område. Och nu har äver 2 personer som jobbar i en där sa att det sett en liten svart katt.

 

Och jag fick höra att den hade traskat om kring där efter kl 7. I morse..

 

 

Det känns som en omöjlighet att fånga in henne i det område stängsel/ byggarbetsplats och skogsdungar. Men förhoppningsvis kommer hon inte kunna motstå katt maten. Frågan är bara hur jag får min katt att känna lukten av kattmat på ett sådant stort område.

 

 

 

Idag har jag varit där 3 vänder. En av väderna så erbjöd en av herrarna att han skulle kunna köpa mig en ny katt bara för att göra mig glad. Hmm nästa gång sa han att katten smakat gott och strök sig själv över magen…

 

Många tänker nog att det är ju bara en katt. Men så är inte fallet för mig känns det som om min hund har sprunget bort. Hon är lika mycket familjemedlem som mina hundar och min andra katt och jag orkar inte gråta längre så snälla söta underbara prozac låt oss fånga in dig i kväll .


Våran Älskade inne katt  har sprungit bort hon har nu varit borta i 10 dagar för ett par dagar sen trodde vi att vi hade hittat henne.
Men då jag tyckte mig vara osäker på att detta verkligen var våran katt då hennes uppträdande och hennes jamande var annorlunda.

Först trodde vi det kunde bero på att hon var chockad. Men nu har vi varit och kolla henne hos veterinären och denna katt är ej våran och hon är ej CHIPAD.

Vet inte riktigt vad vi skall göra nu. Ska vi lämna katten var vi hittade henne vilket är en bit ifrån där vi bor. Eller ska man lämna in henne någon annanstans.
Katten har inte ätit på 3 dagar och hon är närmast chockartad i sitt beteende. VIlket inte alls är konstigt men tanke på att vi tagit hem henne i tron att det var våran flicka.
Och då vi har 1 katt till och 2 hundar känns det som vi har ställt till de i dennas lilla liv. Inte nog med att hon blivit kattkidnappad hon har dessutom hamnat med 2 hundar och en främmande
katt.
Jag känner att jag får panik tänk om min lilla Prozac inte kommer hem jag fixar inte det. På bilder är det min katt Prozac.
Vi har lagt ut lappar i alla över 500 hushåll och satt upp lappar på varannan lyktstolpe men nu får vi ta oss ut till andra områden.. Min Prozac är min lilla bebis hon diar på mitt ögonlock och ska alltid vara med och stångas. Hon är cool lugn när vi åker bil tunnelbana buss sitter hon i knä och tittar nyfiket ut. 

HON JAMAR SOM EN SIAMES hon snackar non stop. 

Så om någon har hittat henne så HAR DET GARANTERAT SNOTT HENNE för man blir kär direkt när man träffar henne. OCH hon är en INNE KATT

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se eller vill ni boka en fotografering maila mig

Man ska sova på natten… Jag blir tokig på mig själv och anklagar John Blund för att försumma mig.

Förr var jag ung och galen och 4 timmar sömn var tillräckligt. Men nu förtiden fungera jag inte om jag inte sover.

 

 

Min hjärna går på högvarv och trotts att jag känner mig yr och trött av alla tankar vet jag inte hur man gör för att slå av och sova.

 

För ett tag sedan funkade Barbro Avslappning och insomnings ljudbok men nu har jag lärt mig allt hon säger så hur jag än försöker så kan jag inte stoppa mina tankar från att flyga iväg och vilket slutar med att jag inte alls slappnar av och somnar inte.

 

Och babblet om din kropp den kan det här med sömn känns mer som ett hån.

 

Jag har alltid lidit av sömn problem men förr led jag inte, Förr njöt jag av natten. Nu känns det bara jobbigt och rörigt. Jag förstår inte hur folk bara kan lägga ner huvudet på kudden och somna. Vissa nätter kan jag bli toookig av att Georgios bara lägger sig ner och inom 5 minuter sover han. Hur gör man det.

Tack och lov är Prozac tillbaka men gud vad hon är konstig.


Jag är så arg på min lilla Prozac. Hon har nu varit borta 3 dar. Min lilla älsklig som är en inne katt har rymt och jag fixar det inte. Jag tjuter som ett litet barn. Har just varit ute och letat men jag bara gråter när jag går om kring och ropar PROZAC. Min äldsta son sa till mig tidigare idag att jag inte kunde gå och ropa Prozac utan att jag fick ropa katten.

 

Om han tror att folk ska tycka att jag är konstig så är det lite väl sent.

Jag är så arg på min katt hur vågar hon bara sticka så där och kunde hon inte ha hållit sig på kvarteret. Jag är så arg för att min lilla råttas frånvarande förvandlar mig till ett kolli.

Jag ska snart gå runt lämna lappar i brevlådorna i kvarteren bredvid. Sen blir det en  till vända skogen men får jag fler myggbet så blir jag tokig och jag vet inte vad jag ska göra när och om min lilla donna inte kommer hem snart och jag vet inte vad jag skall göra om hon kommer. Kan man skälla ut en katt?

 

Det som oroar mig är att någon har snott henne. Hon är ju världens vackraste katt sen keligare kiss får man leta efter. Hon är över året men är fortfarande så liten att man inte tror att det är en vuxen katt. Hon är chipp märkt men har inget halsband då hon  är en inne katt.

 

Gud detta kommer göra mig tokig hon är ju mitt lilla lyckopiller som kommer stångandes varje natt sover vid min huvudkudde och då och då får hon fortfarande för sig att dia på mina ögonlock. Hon bara grabbar tag och spinner som en liten toka.


Lill Anders? bilden nedan
Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se eller vill ni boka en fotografering maila mig

Fasen jag har tappat orden.

Jag har massor med jobb men hade lova Jeanne att ta en lunch med henne men nu har lunchen övergått till en flaska rosé .Så vid två ska jag dricka massa vin och vem vet orden kanske kommer till mig då.

 

Jo jag kom på en sak. På torsdag ska jag skriva in mig på KÖRSKOLA.. Hjälp

Det som bekymrar mig är min syn. Jag har ju insett att jag inte ser som man ska utan lider av dubbel syn och dimmsyn vilket är en biverkning av mediciner jag äter.  Smart att sätta en fotograf på  2 mediciner med den mycket vanliga biverkningen. Så frågan är om jag klarar syn undersökningen och om inte, kan man få glasögon för att man äter mediciner?

 

Ja ja jag får väl gissa mig till vad det står.,.  eller är det någon som har facitet, så kan jag plugga in vad det står på optiker tavlan.


RSS 2.0