Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig

  

Kvällen är här och jag har bäddat ner mig med mina älsklingar Georgios, Minta, Fonda och min dator. Om sängen hade varit tillräckligt stor hade jag nog tvingat min barn och linda att sova med oss. Fast att låta Linda sova i våran säng kanske är att överdriva, särskilt med tanke på att hon hostar så hon låter som en svår startad gräsklippare eller en gammal båt motor.

 

Just nu ligger min minsta son och Linda i våran stora soffa och förutom det ständiga hostandet från Linda så surras det som bara den inne i vårat vardags rum. Jag vet inte om det är Leon som gör sitt bästa för att hålla sig vaken eller om det är Linda som gör sitt bästa för att hålla våran son vaken. Pedagogiska Linda barn behöver sin sömn och du är ganska barnslig så lite sömn vore inte så dumt för dig.

 

Gud vilken  kärring jag låter som. Vet inte vad jag kan ha drabbas av.

Är detta för klimakteriet? Gnatar som en tant eller är det bara en mors plikt att se till att ens barn sover. Eller är Linda ett fall för SoS familj eller vad nu programmet hette som hon tvingade oss att se på igår.

 

Linda måste vara doku såpans största följeslagare. Hon ser alla skit program som går att se.

Plågsamma program som Ensam mamma vad det nu heter. Här om dagen gick den på datorn på studion bara för att jag skulle få behålla henne i studion.

Detta program var så pinsamt att det gjorde ont.

Gårdagens program var inte sämre. En gnatigare mamma än vad jag någonsin skulle kunna bli gick omkring och tjatade på att hennes barn skulle ta ut soporna. Snacka om problem familj barnen vägrade gå ut med soporna därför kallades SOS proffs in så de kunde lösa familjens problem. Det värsta var  nog att Linda stod ute och rökte halva programmet.

 

Linda det är sådana som du som gör att TV bara sänder skit på tv.

Vänta jag kom just på att jag har fler i min familj som gillar skit tv. Min kära mor.

Katastrof. Två kålsupare av dokusåpa i samma familj betyder det att dålig smak är ärfligt?

När jag tänker efter så har min andra syster CAROLA som idol juck så hemskt dåligt omdöme

De närmaste såpa jag kommer är dr Phils show. Men ibland har han något vettigt att säga. Jag sa ibland. Annars  brukar jag och Georgios se det för att inse att vi har det super bra som bor i Sverige. Visa avsnitt är som Jerry springer fast utan skrik och slagsmål och en förståndigare program ledare utan livvakter på sen. Snyggare dekor och vetigare samtals ämnen.

Hmm inte mycket likhet med Jerry Springer när jag tänker efter så finns det ingen likhet eller?

Det jag stör mig mest på är hans pryda skönhets opererade fru som alltid sitter i publiken för hon verkar inte ha ett eget liv hennes kall i livet verkar vara att gå ut ur kulisserna med sin man.

Den gången jag störde mig mest vara när hon en gång var uppe på scen och pratade om uppfostran och nästan grinade sa att hon aldrig i livet skulle höja sin röst mot sina barn och aldrig skulle hon bli arg på dem… Hon älskade dem för mycket och det längsta hon kunde gå var att inte hålla med deras handlingar. URK Jag blir arg på mina barn. Jag blir tokig på mina odågor men det betyder inte att jag inte älskar dem. De är mitt allt men att inte bli tokig och upprörd när ens barn gjort något otroligt dumt är för mig idiotiskt.

 

Hur som helst trotts att Linda hostar så att min säng vibrerar och då vill jag påpeka att jag sover i rummet bredvid. Så vill jag säga att jag tycker du är otroligt vacker även om jag ibland har dåligt humor och retar dig och säker att du inte ser klok ut. Ibland tar jag det förgivet att du ska fatta att jag skojar för i mina ögon är du en av de klassiskt vackraste personerna jag vet. Även om du är sminkad eller osminkad. Och jag gillar bäst när du har lockigt och okammat utsläppt hår.

En syster är inte nån som kommer och går, en syster är med dig inifrån och ut, från den dagen du blev född till den dagen du dör.

Tänka sig er blir jag aldrig av med fast att jag tycker att ni kan vara otroligt odrägliga så väger det över att ni är mina systrar och ni är jävligt bra nästan lika bra som jag 


Kommentarer
Postat av: Linda

Du e kul min blomkruka!

Älskar dig, världens bästa och roligaste och galnaste syster!

Du vet väl att jag kollar på dessa program för att känna att jag e normal, som inte e som dom, eller kanske e dom som e normala och inte jag??

2008-10-15 @ 23:41:48
URL: http://lindamoonlight.blogg.se/
Postat av: Annelie

Måste bara snyfta lite.... Vilken underbar kärleksförklaring....



Ni e så goa mot varandra...

2008-10-16 @ 09:06:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0