Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se eller vill ni boka en fotografering maila mig

Make up Elva Modell från mikas Annie


Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se eller vill ni boka en fotografering maila mig

Make up Elva Modell från mikas Annie


Midsommar firande var underbart,
idag sken solen så att vi hann äta ute och även inta lite bubbel  sen öste regn ner över oss en riktig åskskur.
Man kan tro att man då som store syster månar om att alla skall komma in under taket. Men så var inte fallet, jag kastade ut Marlene i en fåtölj och bad henne posera och dricka bubbel och se sexig ut.. Hon var otroligt duktig tycker jag.
Sen straffade hon hela familjen.. Hämnden är ljuv. vi hade super trevligt under hela omgången pictunery men alla böna och bad om att få sluta spela Geni. Med  alla menar jag Pierre och hans två kompisar, jag, Leon och Georgios.
Jag fattar inte hur hon lyckade få mina barn att stanna kvar när jag såg hur hårt de plågades. Jag började hinka i mig sprit i hopp om att bli smartare men tillslut lyckades vi alla övertala tyrannen Marlene att vi skulle alla få barnfrågorna till och med Leon tyckte det var en fair deal bara spelande tog slut.  Jag tror Marlene vann. Jag vet inte men efter 2 timmar försvann Pierre och hans vänner och jag och Georgios smet ut med hundarna... Jag undrar om Marlene inser nästa gång hon nämnet spel kommer Skälby tömmas med folk. Förutom det inte är pictunery för fy fabian ingen kan slå mig och Georgios.
Man kan inte separera oss för det som gud fört samman  det må människan inte åtskilja.
Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se eller vill ni boka en fotografering maila mig

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se eller vill ni boka en fotografering maila mig

Make up Elva Hår Hanse Modell Hendrietta

 


Tänk att det finns galningar som kopplar midsommar med att dricka alkohol.. Jag vet bättre jag lärde mig igår- imorgon ska jag bara dansa runt kvarteret och sjunga små grodor så lustiga att se- på engelska kanske jag även sjunger räven raskar över isen... om någon kan ge mig det engelska ordet på raskar
Sen tänker jag äta senaps sill utan sill och plocka allt ogräs jag kan hitta och drömma snuskiga drömmar om min man. Det är vad jag kallar midsommar.

Nu har jag inte svamlat på så länge att mina tankar svämmar över.

Vet inte riktigt var jag ska börja och när jag skall sluta men det hör ju till om man har varit på denna blogg tidigare. Allt är en rörig sörja av tankar och felstavade ord.

Idag pratade jag med min syster Marlene och jag tror minsann att vi snart kan fä följa hennes liv i storstaden.

Men som vanligt hoppar mina tankar över till något annat nämligen min önskan om att börja använda min blogg som skaller sida. Men vem är intresserad över att jag lättar på min hjärta om vad det är som händer i alla mina bekantas liv. Kanske lusten bara består av att rensa hjärnan från allt som ligger lagrat. Ingen behöver vara orolig att jag skall lämna ut er här och nu jag spar helt enkelt allt till mina memoarer. Memoarer nä vet ni vad  mina vänners liv är inga storsäljare jag får helt enkelt förlita mig på att mina erfarenheter skall vara säljande om jag kastar mig in  för att skriva memoarer men jag tror ett sådant försök skulle sluta i en rörig sörja av tankar och felstavade ord.

Så  era hemligheter är säkra hos mig nästan säkra. För denna slask tant har en klok gumma som bor i italien haaa GUMMAN ANNA fy vilket elakt påhopp. Än är vi inte gummor även om vi må tycka att vi levt ett långt liv.

Det som är så bra med Anna är just att hon är så förbaskat förnuftig. Jag blir lika chockad varje gång jag pratar eller läser hennes blogg. När jag träffade Anna var hon en 15 årig oskuld som var snäll och gjorde inget väsen av sig. SEN VART  VI BÄSTISAR och jag lärde henne allt jag kan.  Nu förstår ni nog varför jag blir så chockad av att hon är så klok.  Ibland funderar jag om hon spottade i glasen medan jag söp bort så många hjärnceller jag kunde.

Hur som helst är det skam att det är så förbaskat långt till ITALIEN.

 

När jag tänker efter så har jag en till bikt tant som har lagt till i OSLO.

Inte lika långt dit men jag känner mig som en hemsk kvinna och vän men om jag nu skall åka 3 timmar flyg eller 6 timmars tåg så åker jag hellre till den Italienska maten än att slåss men skidåkande norrmän och jag tror minsann att hela Son som Ulrika bor i kryllar av mygg och lussekoftor.

Så det idealiska vore om Ulrika tog sitt pick och pack och flyttade till Italien.

Nu kan man ju undra varför Ulrika skall flytta till Italien och inte till Stockholm.

Jag är lika förvirrad som er  hon skall givetvis  i första hand flytta hit till STHLM.

 

Nu blev jag alldeles sentimental jag vill dricka massa rödvin med dessa flickor på samma gång.

 

Ibland är jag så smart att jag får ont. Om jag säger att jag skall gifta mig igen med mannen i mitt liv så vet jag att dom kommer flygande vart jag än i världen är. Sen lämmar jag min man hemma och förvandlas till intellektuell rödvins filosof  tillsammans med Anna och Ulrika…

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se eller vill ni boka en fotografering maila migLivet är en fest sen dör du. Må du ha druckit många glas champagne innan du hamnar i jorden.

Lägg pengarna på dyra skor och dyra klänningar. Tänk aldrig innan du handlar.

Gift dig med din stora kärlek och fostra dina barn till att rädda världen. Njut av solen och dansa i regnet.  Skrik ditt vår skrik, snöänglar när första snön faller.

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se eller vill ni boka en fotografering maila mig


Gud vad jag önskade att ANNA OCH ULRIKA VAR HÄR  IMORGON-. Kan man inte bara trycka på en knapp så man fick hit dem  TACK GODE GUD FÖR ATT MARLENE HAR FLYTTAT TILL STADEN.. hon tar hand om mig när det är nöd PÖSS på dig min lilla lilla syster.

 

 


Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se eller vill ni boka en fotografering maila mig
fotona är  från
SQUARE
Hammarby Allé 81– 87
120 63 Stockholm
Tel: +46 8 501 29 580Here I am
I need your shoulder sister, I need your hand
To help me stand, 'cause there's a hurricane where ever I land
And you can fly through any weather
I guess any place is better
Tomorrow, Anna, when the snow whirl's round
I will be waitingt on the lee side hiding from the storm
And any evening when when the heavy sky falls
You will be catching it before it even reaches my door
'Cause like the core of a star
I belong where you are, Anna

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se eller vill ni boka en fotografering maila mig

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se eller vill ni boka en fotografering maila mig

Jag hade tänkt mig att skriva en roman detta inlägg men insåg snabbt min förmåga att skriva dagen efter party är lika med noll.


Hur som helst var gårdagen en super kväll det var danslektioner på noppes underbar stämning och för min del blev det drickande också vilket relaterade till dagens förmåga att göra saker.

Allt går i sloooooowmotion.

 

I väntan på de övriga bilderna som jag tog på Anki Edvinsson så får ni ett litet smakprov… fast inget går upp mot de bilder som togs på location. Men innan de bilderna kan läggas ut så får ni njuta av detta.


För alla rädda människor såkallade demokrater Jag fick ett brev från SD här om dagen jag öppna och läste ICKE! För jag såg att det var SUCKERS från bara omslaget Ni kan sluta skicka eran hatkampanj reklamkampanj vi vet att det leder till gaskammarn Om vi skulle ge er Sverige tillbaka ni vill skicka folket tillbaka så jävla ologiskt och ogenomtänkt Som om ni hade patent på va som kallas svenskt Svenskhet förändras ständigt och jämnt och har gjort så ända sen Sverige fick en gräns. Ge oss Sverige tillbaka jag snackar om hela kartan Ge oss Sverige tillbaka ge inte bort det till någon Sverige demokrat va Ge oss Sverige tillbaka som det var innan dom började hata vi tar Sverige tillbaka i valurnan och gatan visst är det hemskt men samtidigt härligt att ni tycker att Mångfaldigheten är så förfärlig så besvärligt Sverige i färger Blundar hellre än att ser er om i världen, Men dölj erat budskap väl era kräk Beyond logotypen ni är vad ni är Det västa som kan hända är väl det som redan händer att massa nya svenskar har stannat från nya länder. Men alla denna rädsla okunskapen det är ett trubbigt vapen


 
Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig

 

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se eller vill ni boka en fotografering maila mig

 

 

Våld föder våld.   Eller? Man kan fråga sig vad jag nu menar med detta. Eller rättare sagt jag frågar mig vad jag menar.. . Ta som exempel jag skulle just ta min bärabara dator från sin givna plats vid sängen. Sladdarna satt fast och jag tog till våld för att lösgöra sladdarna. Vilket då resulterade med att två glas for i golvet vilket i sin tur slutade med en arg våldsam katja.

 

 

Andra saker som inträffat en dag som denna. Det fina vädret fick mig att tänka på min inspärrade ödla och genast fick jag en slags uppenbarelse om att jag som djurägare hade min plikt att göra en utomhus bur åt min sol älskade skäggagam.

 

Jag slängde mig ut i det förr så välstädande förrådet.. Med förr menar jag innan jag gick in där idag. Med våld tog jag och drog tills jag fick ut ett hönsnät samt alla järnstänger jag kunde hitta.  Väl ute på gräsmattan började jag mitt konstverk. Böjda stänger ner spikade i gräsmattan under uppbyggnaden av min ödle oas insåg jag att detta inte håller. Det såg inte alls så inbjudande som det först gjort i min första tanke. Jag såg mig omkring och genast fick jag en ny ide. Ett vitt litet bord skulle få agera stommen. Stormförtjust av min otroliga kreativitet kastade jag in Katla till en nyvaken Pierre och sen hängav jag mig åt mitt bygge.

Jag välte eller om man vill kalla det la bordet på sidan. Lindade in bordet med hönsnät och sen rev jag ut ett annat förråd tills jag hittade långa fina spikar som jag kunde fästa hönsnätet i gräsmattan så att vår underbara enögda ödla inte skulle kunna rymma under hönsnätet.

 

Stolt iakttog jag min bebyggelse, Det var inte fullkomligt, men jag hade skapat en oas för våran försummade ödla.  Ett fat med vatten och en barkbit och det var dags för Katla att njuta av sol och värme och spring i gräset. Stolt satte jag ner min ödla och med en bok i handen la jag mig ner för att även jag njuta av solen och framförallt se mitt verk.

Först satt Katla stilla och jag tänkte att jag var en bra matte. Sen veta jag inte riktigt vad som hände det gick så snabbt. Innan jag fattat vad som någnting var Katla utanför min oas.

Hon är snabb den lilla rakaren. Men jag kan vara snabb om det gäller och tanken på att tala om för mina barn att jag tappat bort deras ödla var inte lockande.

 

När jag åter hade Katla i min hand gick jag igenom buren eller va fan jag ska kalla det.

Genast såg jag inte min kreaktion som ett mästerverk. Det fanns brister. Någonstans hade Katla tagit sig ut.  Väl förberädd satt jag tillbaka min lilla rymling på plats medans jag på huk gjömde mig så gott jag kunde. Den förgrymmade ödlan såg misstänksamt på mig. Jag tänkte spring om du kan men jag kommer fånga dig och sen kommer jag att laga  det hål som släppt ut dig så att jag i lugn och ro kan återgå till min bok.

Hela ideen om oas bygget raserades när jag till min förskräckelse såg min ödla pressa huvudet genom en av hönsnättes hål och med ett nafs var hon fri. Hela Buren var gjord av hönsnätt och hon tog sig ut i alla dessa hål.

 

Nu sitter jag ute i solen med min dator och stirrat på min tomt och tänker vem fan ska städa upp efter mig??


RSS 2.0