Jag har fotat en annan bloggerska ett flertal gånger vad hade jag och linda för första tema när vi fotade den andra bloggerskan första gången? Nu kanske ni tänker på Emelie men hade vi tema då? nja.
Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig

vad heter denna  umeå bloggerskas blogg? Mer info och blidern och vilka vi var som lekte  kommer under morgondagen.
N skall jag skalla kudden lycka till
Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig

denna video gör mig galen och jag vill ha min man hos mig.
Ciara ft. Justin Timberlake - Love Sex MagicFotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig

 Make up Elva  Modell från mikas Annie


De här med att gå til doktorn är skit jobbigt.

Imorgon skall jag dit och jag skall göra mitt bästa för att de inte skall sticka mig i armen.

Jag hatar nålar.

Jag ogillar att gå till doktorn. Varje gång har jag en ny doktor. Min vårdcentral byter läkare som andra byter underkläder.

Så varje gång skall de höra min livs historia och jag skall förklara att jag har svårt att sova och att jag inte är som alla andra. Att jag inte är helt galen men lite galen, Sen skall det det pratas om att jag är trött trött trött och min sköldkörtel som inte finns.

Sen skickas jag till blodtagningen och varje gång drabbas jag av ågren för den där nålen som typ aldrig känns för jag har smörjt in mig med världens tjockaste lager av emla salv som jag dessutom låtit sitta i  2 timmar istället för 1 timme.

 

Jag var en gång botat från  sprut skräcken. Sen gick jag till en hemsk läkare vars sköterska var sjuk så han tog provet själv han stack och stack och drog sprutan hit och dit så att jag höll på att svimma. Han missade mina  blodkärl och jag har världens största blodkärl.

Efter hans behandling var min spruträdsla tillbaka.

Båda gångerna jag kommit in till sjukhuset för att föda barn har jag satt mig på mina händer och vägrat låta dem sätta in en kanyl innan jag fått emla. Tydligen måste man ha sådan hemsk sak ifall om något skall gå fel.

Emla salva har varit min enda bedövning vid båda förlossningarna.

 

När min son P var 7 år hade han gjort illa sitt knä så att han var tvungen att sy.

Georgios var bortrest så jag for till sjukhuset med han. Han var en sådan tapper kille.

Han skulle sys utan bedövning. Mamma som jag är ville jag inte föra över min skräck till min son. Jag ansträngde mig och andades lugnt och tänkte på allt annat för att han inte skulle känna att detta var otäckt.

 

När det var dags att sys så skulle jag sitta och hålla i min son så att han inte sparkade eller försökte dra sig undan. Jag satt bakom min lilla kille och blundade och andades lugn och sa att han var så duktig och jag var enormt tacksam att han inte behövde se mig då jag fick sitta bakom honom.

Helt plötsligt började benet röra sig och försökte ta sig låss. Jag tog ett hårdare tag. Tillslut bad doktorn mig att släppa hans hand för det skulle underlätta för honom att sy då.

 

Smärta har jag inget emot eller rättare sagt klara jag av. Föda barn är en lättnad i jämförelse med att ha med sprutor att göra.

 

Enda gången jag bönade och bad om sprutor var då jag opererade bort min sköldkörtel.

Då var det morfin i sprutan  och skönare känsla har jag aldrig upplevt.  Det var så skönt att jag till och med ibland kan önska att jag får opereras igen så  jag kan få lite morfin i mig…

Får man verkligen säga sånt. Jo om man är katjastrofia får man göra det och sen så är jag skämtar jag lite om det för vem vill bli uppskuren i halsen även om man nu blir drogad.

 

Oj vad längesedan jag babblade som jag nu gör.

Kanske jag borde slå på Barbro. Hon har varit i mina tankar flera gånger. Men om jag sover nu så är det ju snart morgon och då är det närmare nål tiden.

Men jag kastar mig in sömnens värld och skall göra mitt bästa för att vara en duktig flicka på vårdcentralen. För vem vet jag kanske får ett bamse klistermärke eller vad är det för något de ger duktiga barn?

 

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig

 Make up Elva  Modell från mikas Isabelle

 


När solens gudinna skulle uppstå eller ute stå kom snö blandat regn med kyla som tog sig igenom alla kläder. Men Isabelle var en tapper tjej.

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig

 Make up Elva  Modell från mikas Isabelle


jag gör mitt bästa för att inte missa 24 timmar till regeln igen

 

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig

 Make up Elva  Modell från mikas Annie


Jag vill tacka mamma och pappa. Eller vänta de var så mitt tal ska börja när jag  tar hem pris från elle.

Men för dagen vill jag bara säga fy fan vad vi är bra.

Modellerna Annie och Isabelle Från Mikas var två gudinnor. 

Rebecca svängde förbi och tipsade med vad när och hur i klädväg. Jessica var redo med ny bryggt kaffe och hoppade även hon in som smyg stylis och råd samtidigt som hon jobbade flitigt med våran egna klädkollektion.

Linda som drabbats hårt av det där med graviditet illamående tog ändå sig an mina barn och djur på hemma plan.

Georgios var med och var mitt andra jag och tillsammans med sussie fick de bära, jobba och njuta av skönheterna.

Sist men inte minst denna WONDERWOMEN!  Elva hon sminkar stylar fixar hår och har en väska med smycken och dylikt som jag tror innehåller allt man vill ha och behöver som en slags magisk väska. Sim sala bim se vad Elva har. 

Förrutom att hon gör de vackra ännu vackrare så har hon även koll på mig.

 Jag vill ladda upp alla bilder nu men har insett att min dator på jobbet är så mycket snabbare än denna dator. Vist är det underbart med ny kamera. Men Fy fabian vad det tar tid om man sitter på en macbook pro.

Jag laddar upp en  liten teaser. Här hade modellen det varmt. vi var även ute och lekte i det hemska vädret.

Mycket mer lär komma mycket snart.

två stycken oretuschade bilder men vad ska jag göra för att göra detta bättre?

 

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig

 Make up Elva


många som tog hem poäng, Men fy fabian vilken dag nu är jag hemma och bilderna från i dag är så magiska, ska se om jag får upp någon

Säkrast att blogga nu. Imorgon kommer det vara full rulle och fullt i studion. Längtar redan tills jag får lägga upp några av bilderna här.

Men jag vill bara meddela er alla att risken att man kan få poäng för att jag passerar 24 timmar utan att blogga är stor. Men men jag ska göra mitt bästa för att återkomma med  fråga och bildera under morgondagen och JA jag som liten pekade på zigenare och sa mamma hon är jag. Jag ville bli zigenare. Jag tycket de var så exotiska med sitt svart hår och stor kjolar.

Sen att min farfar far hade en vacker förförisk zigenar kvinna på en tavla som jag tycket var den vackras kvinna jag någonsin sett hjälpte också till. Jag skulle helt enkelt bli en zigenare.

 

 

Men i morgon blir det FASHION för hela slanten eller typ hela . Har ett underbart extra inslag..

 

Fy fabian vad det skall bli kul att leka men Elva, Rebecca och om min söta syster får sova så kommer hon och leker musa Så  svingeling och syns imorgon om jag hinner.

   

 

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig

 

 Killen med världens underbaraste skratt.

 


Åhhh vad jag längtar tills på söndag.

Då ska jag leka hela dagen.

Skogen och i studion med super vackra modeller och med Elva och om vi har tur så kommer Hanse också.

 

I dag har jag och linda legat på golvet och klippt 40 meteri fin fina gardinlängder.

 Jag har såmycket energi.

Jag och Jessica eller i alla fall jag är helt uppspelt föratt våran klädkollektion kommer i mitten av maj. Fatta jag blir inte brafotograf jag blir även delägare i ett nytt svensk klädmärke.

 

Min hjärna tänker inte vila på ett tag helt enkelt.

 

DAGENS FRÅGA

Nu när jag skall börja med mode så kan man ju kanske ta en fråga om vad jag  jag ville bli närj ag var liten.. eller rättare sagt vad ville jag bli när jag blev stor när jag var liten?

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig

 

 


förgrymmade unge sov dax  för mera ljud bok

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig

 Make up Elva   Hår Hanse Modell Hendrietta

 

 

Min vackra brudklänning bak och fram. Och nu undrar jag vad jag gör vaken.. INGEN ANNING.


 Jag  undrar och funderar IGEN hjälp. 2 gånger på en och samma dag har jag varit på väg att lösa världsproblemen. Men  jag måste erkänna att jag har det svårt med varför arla blivit så sex fixerade nu kommer jag inte kunna dricka mellan mjölk utan att jag tänker på once you go black you never go back.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4682623.ab

Sen när jag läster vidare om att det har med att rädda världen och dylik så kan jag inte låta bli och tänka på hur många barn som blir gjorda när strömmen är av och när man släcker lamporna får man då ha på tv? Och om man då jämför om man har tv på eller en lampa på vad drar mest ström då? Och hur skall man komma ihåg allt detta? Kan de inte bara dra ur en propp ur  hela strömmkarusellen så att jorden blir bläcksvart det vore nog säkrast. Sen nu är jag ännu mera förvirrad än när jag började. Svart mjölk ger fler barn och fler barn tänder fler lampor. Vänta jag skall läsa artikeln en gång till så kanske jag fattar saken bättre.

 

Nä ja blev inte mycket klokare än att jag inser att det måste vara samlar värde på kartongen för den skall endas finnas en vecka sen vill jag veta hur många barn som blir gjorda och vilket datum de är beräknade ifall de är gjorda den 28 mars 2009 skulle kunna ha varit en bra fråga men jag vet ju inte ens svaret på vad jag vill och undrar. Och nu tänker jag skalla kudden och leka med barbro för Den där fucking john blund har jag slutat att tro på . Tack gode Barbro för din ljudbok.

 

Jo en sak till om jag nu skall vara en duktig viktväktare hur kan de då vara så grymma att göra mellan mjölken svart? 

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig


Therese 6 poäng

Michelle 4 poäng

Sofie 3 1/2

 

Isabella 1 poäng

Hanse  1 poäng

 Anna du har 1 poäng du har ju inte ens länkat om tävling

 

ANNA är NUMMER 1 på alla listor och kan ni italienska så kanske hon ger er en ledtråd eller två fast fasen då vet ju inte jag vad jag heter om hon pratar italienska.

Men eftersom du har din tävling i min tävling så hoppas jag att jag kan få vinna något pris i din tävling?  Fattade du något av det? Det gjorde inte jag heller.

 DAGENS TÄVLING.

Idag tänkte jag ta en klurig fråga. Det börjar ju gå upp åt som bara den.

Så vad heter denna man och nämn 2 filmer eller tv serier han har medverkat i.

Denna måste det kämpa för .

TYST ANNA OCH TYST SUSSIE OCH TYST LINDA OCH GEORGIOS SLUTA BABBLA 

      

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig

 

Förresten så är det helt underbart vad det har kommit in nytt på denna blogg trotts att de är dåliga på att tävla och att kommentera mina bilder så är jag glad för att denna tävling har gett mig flera besökare och jag lär fortsätta med detta för det var ju hur kul som helt att leka klurig lekledare.

 


Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig

 Make up Elva

 

 

Jag tänker, måste erkänna att jag är hur bra som helst på att tänka. Jag är så bra att min hjärna inte har fått vila på tusen år. 

Men jag har hittat en ljudbok som får mig att slockna helt vansingt galet. Ljudböcker som annars hållit mig vaken får mig nu att sova eller att slockna. Och vaknar jag mitt i natten så slår jag på den igen så slocknar jag igen och igen. Helt otroligt så alla där ute som lider av insomnia så köp Barbro Bronsberg - Inre lugn och god sömn

 

Hur som helst tänkte jag berätta för er att jag tänker bli snuskigt rik och när jag blivit snuskigt rikt tänkte jag testa det där med semester.

Jag förstår att vissa av er nu kommer säga och tänka att jag nyss haft semester. Men att åka skidor för första gångerna är ingen semesterman får ju ont i kroppen. Sen att jag hade med mig min dator och jobbade gör att veckan i Grekland inte riktigt räknas.

Så snart tänker jag bli snuskigt rik och åka på shoppoholikresa med massa sol och bara lalla hela dagarna. OJ vilken diva jag kommer varasom en snuskig rik kvinna.

 

Till Dagens fråga

Diva heter en av mina katter, Vad heter  min andra katt. Svaret finns i dennablogg ANNA du får inte hålla på att gissa du vet allt om mig och mycket mer. Du kan få gissa och svara på italienska.

 

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig 

Källa: Lycklig man

"Vinden doftar så gott i ditt hår,
är det vinden som läker alla sår?
Jag är en lycklig man när jag är med dig.
Jag blir en annan än den jag annars är.
Bara du kan få mig att känna så här.
Jag är en lycklig man när jag är med dig."

Källa: Bartender

"Det enda jag ber om är:
Stäng av ditt förakt
Mitt öde är ett annat än ditt
Men vi styrs ändå av samma makt..."

Källa: Skuld

"Din skuld var som en smitta,
och den styr allt du gör
Vem gav dig den och varför?
Ska du bära den tills du dör?
Jag var hos dig så länge,
jag stannade så många år
Jag vill inte ha din sjuka,
jag har nog med mina sår"

 

En kvinna som hon

"Gud gav mej det här hjärtat den här själen.
Jag har gjort så mycket för att komma undan
Ständigt en flykt planerad till ett annat land
Jag har dansat på den vassa eggen.
Jag har jagats av kärlekens hundar
Nästan förlorat tron på kvinna och man
När jag gick uppför trappan
var det som om jag följde i spåren av en förlorad vän
från dom åren, dom goda åren
Jag ville ha vatten, jag ville ha liv,
jag ville ha kärlek
men det var torrt i mina brunnar
Jag hade aldrig räknat med en kvinna som hon"

 

 

Denna är till LINDA MIN SYSTER.

 

Hon sa: Räck ut din hand, jag vill att du blundar.
Och hon tog min hand och la den tätt mot sin mage.
Hon sa: Nu är vi en del av ett under.
Jag hade en älskling en gång.
Jag såg hennes soluppgång.
När hon bar liv blev hennes röst fyllt av skratt.

Alla dessa CITAT är från ULF LUNDELL han är min idol han skriver poesi som ingen annan kan.  Det lär komma frågor om hans texter. 

 


Då var det blogg dags.

Dagen blev inte som det var tänkt. Vaknade med huvudvärk som gick över till en migrän attack.

Nu skall jag snart börja leta efter en ny ljudbok

Har just avslutat boken Döden genom vatten av Ruth Rendell.

Inte en dålig bok men tråkig och inget som kommer fasta i mitt minne. Får ++ av ++++ möjliga

Uppläsaren var bra Mirjan Turdestedt men ingen kan slå min favorit Mikael Persbrant

 

Han är uppläsare av Djävulen och fröken Prym

Av Paulo Coelho en bok som jag lyssnade på 2 gånger på en vecka. En klar +++++

ur boken

Det är alltid mycket lättare att tro på sin egen godhet än att konfronteras med andra och kämpa för sina rättigheter. Det är alltid lättare att höra en förlämpning och låta den passera än att ha modet att ge sig in i en strid med någon starkare. Vi kan ju alltid hävda att vi inte blev träffade av stenen som kastades mot oss och först när det blir natt och vi är ensamma och vår hustru, eller vår make, eller vår vän i skolan ligger och sover, först när det blir natt kan vi tyst gråta över vår feghet

om boken

I sin nya roman skildrar Paulo Coelho kampen i var och ens själ mellan ljus och mörker, och det vi alla varje dag strävar efter: att våga följa våra drömmar och bemästra fruktan som hindrar oss från att verkligen leva. I Djävulen och fröken Prym blir själva mänskligheten satt på ett skrämmande prov.

 

Jag tänkte börja skriva mer om böcker på denna blogg men det betyder inte att jag tänker sluta med allt mitt svammel.

 

Nu åter till Tävligen.

Alla kan nu få 3 poäng

Genom att marknadsföra tävligen på sin blogg.

 

Klistra in detta i eran blogg

 

Tävla om en fotografering till ett värde av 3000kr

Läs mer om detta på  fotografen Katja Elméns  blogg

http://Katjastrofia.blogg.se

 

när i har lagt in detta i eran blogg glöm inte att kommentera det i min blogg så att jag kan kolla och ge er era välförtjänta poäng.

 

Och nu till Dagens tävlings fråga.

 

Vad är min stora Drog? Förutom pepsi max?

 

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig 


TÄVLINGSREGLER

Alla kan delta och man kan börja tävlingen när man vill
Frågorna läggs upp på bloggen med ojämna mellanrum
Normalpoäng för först med rätt svar 1 poäng
Andra personen med rätt svar 0,5 poäng

Ibland kommer frågor eller uppgifter som är värda mer än normalpoäng
Svaren på frågorna skall inte mailas utan skrivas som kommentar.

Svaren på frågorna hittar man oftast på http://katjastrofia.blogg.se eller
hos kända bloggare, men ibland får man söka svaren ute i
cyyyyyyyyyyyyyyyyyyyberrymden…

Ledtrådar kan man tigga till sig av
http://lindamoonlight.blogg.se/
Eller
http://vsp.blogg.se/
om man är riktigt snäll och fjäskig…

Första personen till 20 poäng vinner en modellfotografering till ett värde
av 3000:-
2:an vinner en ”modell för en dag” fotografering till ett värde av 1800:-
Katja är suverän domare och poängräknare och besluten går inte att överklaga
Poängställningen redovisas en gång per vecka

LYCKA TILL

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig 

Make up syster Linda PolakJag tänker skalla kudden och tävlingen kommer fortsätta imorgon vid 11-12 tiden

Kommer finnas en möjlighet att tjäna hela 3 poäng för alla tävlande men det tar jag under morgondagen.

 

Idag kom min syster och lekte med oss. Då min praktikant Sussie är ett en begåvning framför kameran och jag hade en ide om vaad jag ville göra men henne.

Linda tog över penseln och maken och gjorde en betydligt snyggare make up än den typ jag har på min profil bild här. Sussie hade önskemål om att använda sin pojkväns förstora student hatt nu när hennes student närmar sig.

Jag tycker att det vart ett underbart resultat och under morgondagen kommer mer från denna serie

. 

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig 

Make up syster Linda Polak


Haaa Inte tänker jag sova kl 10.46 imorgon det kan du glömma Georgios.

Som du sa jobbet kallar på mig. Nu borde jag har sovit för 2 timmar sedan. Men jag har kämpat och kämpat mot John blund.

Kanske är det pirret i magen. Vårat klädmärke på gång på vi har nu en egen fabrik och till sommaren kommer vi ha 40 modeller. Det kommer att bli riktigt stort.

Ni läser just nu en av skaparna till ett nytt klädmärke.

Så om jag jobbar mycket nu så tänkte jag att jag skulle utöka dygnet till 30 timmar så vi hinner med. Jag kommer pressentera mer om kläderna när det är dags. Men jag lovar att vi kommer bli ett nytt svensk namn ute i världen.

 

 

Jag har diskat Sussie min praktikant. Hon kommer istället gör sitt bästa för att ge små ledtrådar till er alla så att ni lättare kan komma på vad som är det rätta svaret.Jag skall i slutet av veckan redovisa svaren och ställningen i tävligen. Men för att plocka poängen måste man vara först med det rätta svaret.

 

TÄVLIGEN

Jag tänker göra ett undantag och ge er en ledtråd till Frågan om  vad killen på bilden med Molly Sandén heter. Och jag är bara ute efter förnamnet. Som börjar på F. Men det är inte Kempe i efternamn.

 

 

Hur som helst tänkte jag blogga lite om Annina. Denna underbara kvinna och hennes inlägg i min blogg jag tycker att hon

Annina om vad heter denna flicka?:

Jag har ingen aning men jag gissar Wilma? Om jag inte får två poäng för detta svar så tänker jag avslöja någon smaskig hemlighet från förr i tiden.

om Tävling:

Får man dubbla poäng om man hotar med utpressning av något slag?

om Zodiakens charmigaste barn:

För info så är jag inne på din blog minst fem gånger om dagen för att se om det kommit något nytt.

PS. Bebisen blir din om den föds på din födelsedag plus/minus 3 dagar, annars tillfaller den den minsta systern i familjen, sådana är de internationella reglerna

om yet lag?:

Hur har det gått för slaven när du har varit borta? Förlåt jag menar praktikanten.

om Kalavrita here i come.:

Ska jag utgå ifrån att du lämnat datorn hemma och inte kommer att läsa detta på en vecka? HAHAHA AAAAASGARV!!! Känner jag dig rätt så har du den med, alltså borde du läsa detta, kanske redan på en bensinmack i Södertälje... HA EN JÄTTESKÖN SEMESTER!!!

 

 

 Ville bara att ni skulle få del av denna kvinnas underbara kommentarer. Men om hennes försök till utpressning har funkat får vi veta i slutet av denna vecka.

Nu hör jag john blund. Han ropar mitt namn

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig 


Dagens tävling denna flicka syns ofta o bloggens värld vad heter den lilla sötnosen?
Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig 

Vad heter den webbbutik som jag har fotograferat för de senaste året?
Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig 

Började som en fånig grej om att jag inte fick missa att blogga på 24 timmar.

Men nu har jag bestämt att jag kommer ha en tävling på riktigt och tävligen har redan börjat och min Praktikan ligger på första plats med 1 poäng.

Nu när jag bestämt mig för att det är på riktigt tänkte jag lägga upp tävlings regler.

 

Det gäller att vara först på att gissa rätt på mina frågor eller att påpeka att jag har missat 24 timmars gränsen.

Dagens tävling får man 48 timmar på sig att gissa på sen är det för sent att hämta hem poängen.

Varje utmaning/ fråga ger 1 poäng om jag inte skriver annat. givetvis får man gissa flera gånger och man kan göra sitt bästa genom att försöka lura ut svaren av linda min syster som jag länkar till.

 

Första pris till den som får 20 poäng

 Pressentkort på en gratis fotografering/make up utomhus och i studion. 15 digitala bilder / 2 utskrifter Värde 3000kr

Andra plats går till den som ligger närmast vinnaren i poäng och ger

Presentkort på modell för en dag fotografering i studion 10 digitala bilder värde 1800kr


Söndag och jag har packat i väg mig till jobbet.

Leon och Georgios och Georgios far ska på Carl Larssons utställning.

Man må tycka och tro att jag kommit över gårdagens händelse men jag är traumatiserad för resten av mitt liv och med tanke på hur hårt detta tog mig och Chocken jag fick kan det hända att livet inte blir långvarigt.

Nu när jag har bloggat så ska jag ta mig en kopp kaffe innan jag ska jobba ihjäl mig. Och fundera ut en bra utmaning till dagens tävling,

Eftersom jag är så otroligt duktig på att blogga så måste jag ju ge er en chans  att fortfarande få lite poäng.  So I willl be back.

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig 

 


 

Jag som i alla år vägrat att se melodifestivalen, Skyllde på allergiska reaktioner. Idag satt jag framför tv så förtvivlad för att jag insåg när melodifestivalen var slut att jag missade caroline af ugglas. När poängen utdelningen började skrek jag av lycka när LULEÅ min hemstad hade den goda smaken att ge 12 till Caroline. Jag försökte intala min 11 åriga son att äntligen skulle den rätta låten vinna. Snabbt sjönk mitt hopp och jag började tjura som ett litet barn.

Leon hejade vilt på Måns och skrek för varje poäng han fick. Jag till och med försökte muta han med om han hejade på SNÄLLA SNÄLLA så skulle han få 200 kr om den vann.

Men han vägrade ge upp sin måns idol. Måns var det inte den elaka katten i Pelle svanslös?

Och hur kan man vilja att en elak katt skall vinna? Vad tycker du om det Sussie?.

Mot slutet var jag arg på alla städer från umeå och neråt Jävla taskig smak och vem fan satt i den juryn och vad var deras kompetens att bedöma låtarna.? Kunde de inte ge Caroline af ugglas en 12 eller 10 så kunde de helt enkelt låta bli att rösta.

 

Jag satt och tjurade och vägrade prata med min man och son som sa att jag inte kunde mena allvar med min sura uppsyn. Tillslut avbröt jag tystnaden och sa att jag var super arg och har PMS så jag har rätt att tycka att Juryn borde bli ogiltig förklarad.


sen kom stunden då Måns fick dåliga poäng och jag skrek av lycka.

Min son började genast förhandla om sina 200 kr.

Jag bönade och bad när Carolina fick sina poäng och aldrig i min vildaste fantasi hade jag kunna föreställa mig att en sådan kass låt skulle vinna.

Hellre Måns om inte Uggla. Nu är jag tillbaka till allergi stadiet och kommer aldrig se den igen.

 

När melodifestivalen var klar så gjorde vi vårt bästa för att spela Snälla Snälla på högsta ljus så att hela huset skakade. Vi spelade för kvarteret. Ingen kan ha gått miste om vilken låt vi hejade på.

Helt fel låt vann Aftonbladet rätt låt vann  rena rama katastrof enligt mig.

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig 


Jag kom hem och min son Leon lurade mig att Snälla Snälla inte varit ännu och nu har jag insett att han ljög. Så min orsak till att se melodifestival var lika med noll och jag skäms för att jag såg den men jag blev lurad.

Men jag slänger upp bild jag tagit på Molly Sandén
Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig 

DAGENS TÄVLING ger 1 poäng
kvinnan/ flickan på bilden heter Molly men vad heter Mannen


jaaaaaaaaa nu fick snälla snälla 10 poäng helt fantastiskt. BETYDER DET  ATT JAG KAN FÅ SE DET IGEN?


glassplitter i denna söta flickas ansikte
Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig 

Modell Dena    Make up syster linda

 

 

Jag har kommit på att ha en praktikan är som att ha ett husdjur.

Den första husdjuret man har haft är alltid lite extra speciell som tex Minta det kommer aldrig finnas en sådan fin hund som Minta.Så är det med Sussie stackars alla som kommer och praktiserar efter henne ni kommer att jämföras med världens bästa praktikant.

 

Jag är otroligt stolt över att jag fixade 24 timmars gränsen.

 

När jag lika babblar på så vill jag meddela att Jessica är på besök fabrik och det går så bra.

Äntligen skall världen få se och bära Jessicas design . Det skall firas när fröken kommer hem skall jag dränka henne i champange

 

Mitt huvud värker och min nacke känns som om den har blivit överkörd av en traktor.

 

 

 

 Men just nu njuter jag av poesi i form av musik.

Någon som vet vilken låten och artisten är rätt svar ger 1 poäng i tävligen om  gratis fotografering

 

Hur kan man styra drömmar
när man inte ens
rår om sin kropp


När tankar
blir blockader
och stänger av
ditt sista uns av hopp


Vem plågas
[jag]


Vem känner
[jag]


Vem var då jag
det fick jag höra sedan


Ett namn
som nämns
ett namn
som
skräms
och
ingen hörde sanningen


Alla röster stiger
i ett crescendo
skärande
och falskt


Sedan länge uppdämd ångest
SPRÄNGER
fördämningen
och allt blir kallt


En droppe liv
som fryser till
och blir som
gnistrande kristall


Så skön att se
så skarp och hård
Den klingar rent
men lyser kall


Hämta styrka
någonstans
STYRKA!
som ändå fanns
Men
som blev till krossat glas
i en hårt
knuten hand


O
jag drömmer
tror 


jag drömmer


Vad driver denna längtan

Förvandlar den
till aggressivitet


Där livet är en hårsmån
från total
förgänglighet


TA STEGET UT!


och allt är slut


Vi dansar
vid ruinens brant


Med
blicken sänkt
och
tanken tänkt

och
vår framtid
satt i pant


O
jag drömmer
tror 
jag drömmer


En lite sexigare look på Tobbe Trollkarl  

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig

 

 

Fy fabian vad jag suger på att vara en flitig bloggare. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag har varit så grym och jag försöker tänka ut något slags bötes system eller belönings system. Typ jag får böter om någon skriver i min blogg att jag inte bloggat på 24 timmar och om så är fallet så vinner den som kommenterar detta 1 poäng och när man fått ihop 20 poäng så får man en grattis fotografering.  Fy fabian vilken kul tävling den kör vi på .

 

TÄVLINGEN KAN BÖRJA NU 

 

 


Nu ger jag ininför grupptrycket.  BLOGGDAX.

Jag tänkte börja med att meddela alla som inte vet att det är barn på väg.

Äntligen kanske det blir någon som kan ärva mina skor.

Jag började gråta när jag fick veta detta. Sen att den är beräknad den  8 oktober vilket betyder att det blir en Lill katja / eller liten vilde. Men jag tänker inte vänta tills den 8 oktober jag tänker göra mitt bästa för att den skall komma den 30 September. Det vore inte mer än rättvist. Med tanke på att jag fick min först födde på Lindas födelsedag. SÅ NU VILL JAG BLI MOSTER PÅ MIN FÖDELSEDAG punkt slut.

 

Min kära syster håller på att bli tokig på mig jag ringer och vill prata med magen.

Det har gått så långt att jag och min mamma bråkar om vems bebis det är. Stackars mamma min som är totalt chanslös.

 

I ett avsamtalen med min mor talade min mamma om för mig att jag inte fick bli besviken om det blev en kille. Då sa jag men jag har ju redan 2 söner men givetvis är en kille välkommen.

 

Helt klart är jag lika glad om det blir en tjej eller kille Vilda eller Vilde.

Men jag har ju ett barbie häststall som mina söner inte ville leka med och alla mina skor.

och hur vacker var kommer det inte bli med en sådan skönhet till mor

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig

 

VÅGEN (24 sept – 23 okt)

Dessa barn älskar skönhet och harmoni. De tar sig ofta an en medlarroll, eftersom de har svårt för oenlighet och orättvisa. Emellanåt kan de verka obeslutsamma, men det är vanligtvis för att de försöker tillfredsställa alla på en gång. De är rättvisa, ärliga och diplomatiska, men kan vara envisa. De är sällskapliga och trygghet sälskande; lojala vänner och följeslagare.

Nyckelord: Estetisk, kärleksfull,samarbetsvillig, harmonisk, rättvis, sällskaplig och med en förkärlek förjämlikhet. 


Föräldratips: Gör inte misstaget att tro att den milda vågen kan fås att göra saker mot sin vilja!

 

Vågen 23/9 - 22/10
Ett vågbarn är utrustat med ovanligt stor charm och naturlig mjukhet. Detta barn behöver ingen stränguppfostran.
Ett problem med ett vågbarn kan vara att de äter dåligt, vilket kan bero på deras obeslutsamhet. De kan helt enkelt inte bestämma om de ska äta moroten eller potatisen först. Blanda ihop maten och ditt vågbarn äter med godaptit. Detta barn bör tidigt förses med kritor och papper som ger dem möjlighetatt träna sin artistiska ådra.


 

 

Haaa maten.  När jag åt som barn trodde jag att ordningen på vad man satte på gaffeln var avgörande för smaken

 

Samtal med min far övermatbordet.
Pappa om du tar blodpudding sen lingonsylt sen korv och sen vitkål mmm så gott

Pappa om du tar vitkål sen lingonsylt sen blodpudding och sen korv åh så gott pappa pröva det pappa

Alla olika kombinationer skulle gå igenom under måltiden. Det är lustigt jag kommer fortfarande ihåg hurjag satt i köks soffan och pappa mittemot.

 

Efter att ha läst hur underbara barnen födda i  vågenstecken tänkte jag kolla upp när man måste göra barn för att få ett vågbarnunder vilken period skall man göra barn för att vara helt säker på att det verkligen blir ett våg barn.

När jag vet detta kanske jag kan övertala min man..

För vem vill inte ha ett sådat underbart barn?

Zodiakens charmigaste barn.

Och hur skulle georgios  kunna var så grym och säga nej till en liten katja.

Fast det kan ju ställa till det att att vi får en liten Våg av Linda då kan min man ju får för sig att det räcker om jag blir gud mor åt en liten våg. VILKET DET GÖR Men säg inget till Georgios. 

 

MEN GUD VAD JAG LÄNGTAR…

 

Mera horoskop

The Libra Child

 

Anutterly charming baby, with the sweetest of expressions, is a blessing indeed.Your little Libran is too well-behaved to throw tantrums.  But then, thisis only the beginning of your long innings together.

Don'tever make the mistake of presenting a Libran with two choices - in food,clothes, or life in general.  They just cannot make up their minds. Instead guide him gently.  And do not rush him, or you will disturb hismental equilibrium.  Do not be discouraged.  Their natural benttowards caution usually keeps them out of trouble and helps avoid accidents andstupid mistakes.

Theharmonious Libran is a great seeker of truth and beauty.  Kind-hearted andbalanced, they insist on fair play and can normally see both sides of thestory. In fact, they enjoy a healthy argument and make great lawyers.

Althoughpeople consider Librans to be lazy, it is not really true.  Librans justneed to intersperse periods of great activity with moments of deeprespite.  It is the way their batteries get recharged. 

Be careful of the famous Librancharm, as it is through this that they manage to get their own way.  Youjust will not be able to refuse them for anything, and would certainly end upspoiling them.  More than actual discipline, they need lessmollycoddling.  Raised well, this child will turn out to be bright andlogical.  Every mother's dream - a sheer delight.

 

Libra’s Child

 

People often think of Libras as soft gentle loving souls who simply want to shop, dine by candlelight, and talk your ear off. The truth is that Libra’s children are some of the kindest most diplomatic dictators you will ever meet.  They fight for justice and will make sure that the underdog gets his day of glory.  Libra is the personification of the concept ‘kill them with kindness’ and ‘honey attractsmore than vinegar’.  Do not make the mistake of thinking that your chatty Libra is an airhead.  They are brilliant and often have a mission in mind. Yes, there are plenty of times that they simply want someone to talk tofor companionship’s sake, but quite often they are analyzing how to improve theworld around them.

 

As the parent of a Libra child, you need to understandthat the most important word in their vocabulary is ‘we’.  Unlike so manyother signs that are ‘me’ oriented, this zodiac sign focuses predominantly on interpersonal connections and needs companionship at a very deep level. They may or may not want lots of hugs and kisses, but these children willdefinitely want someone to talk to.  They need to bounce ideas off of others and to connect on a verbal intellectual level.  Sharing one’sthoughts is like sharing one’s soul.  It is not at all about randombabbling.  For these children, it is all about sharing the intellectualbuzz that constantly flows through their mind.  I am reminded of that oldcartoon with the W.C. Fields character and the little mouse.  I think themouse’s name was Sniffles or Snuffles or something like that.  This mousetalked 100mph with an endless list of questions, commentaries, and suggestions. The W.C. Fields character is constantly telling the little mouse to ‘Goaway kid, you’re bothering me.”  Such is the life of a Libra child.

 

One of the worst things you can do to a Libra childis to tell them to shut up and sit quiet.  That is the equivalent oftelling them to stop connecting to humanity.  Sitting quietly holdingsomeone’s hand, or snuggling up in Grandpa’s lap might be cozy but all it doesis make the child want to open up and connect on a deeper more meaningfullevel.  For them that means speaking openly and honestly about what is intheir hearts and what is on their mind.  Forcing them to ‘be seen and notheard’ cripples their ability to find their own place in the world. Through conversations they are able to figure out where they stand, whothey are, and how the rest of the world sees them.  Their self-worth isdetermined by their ability to negotiate, to persuade, and to share the higherideals that they see as necessary for humanity.  

 

One of the most difficult things for a Libra toendure is a lifestyle of ugliness.  They are easily thrown off balance byarguing, violence, stressful atmospheres, and crude hateful mannerisms. Libra children are born with an innate sense of beauty, peace, andharmony.  They will move heaven and earth to make sure their little cornerof the world lives up to their ideals.  They are diplomatic, tactful, andincredibly diligent in their efforts to moderate peaceful family relationships. Do not be surprised if your little Libra jumps right into the middle ofall family arguments and starts telling everyone what to do in order to reach awin-win conclusion.  They are not trying to be nosey or bossy per se, itis a form of self-preservation.  They must negotiate a peaceful end to anyarguing or strife among the members of the household.  If the negativitycontinues and they are unable to bring peace to the family, they can becomeemotionally upset to the point of even getting physically ill.  They arenot being manipulative when they say arguing and fighting makes their tummyhurt.  They really are that sensitive.  

 

You do not have to treat yourLibra child like a delicate flower.  They are much tougher than peoplerealize.  They have an undying spirit and will continually fight for whatthey believe in even though it may cost them dearly.  They are not martyrsand most likely will not let on that they are having problems.  They willdo everything in their power to use those magic words that are so dear to themin order to bring about the changes they want to see in their world.  Theyare not politicians looking for stardom and power; they are diplomats of peaceand justice because they truly believe in what they are doing.  Whetherfighting for the local schools as class president, arguing to be allowed tosave the stray dog that followed them home, or becoming the happiness policeamong family members, these children are warriors of the heart.


Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig

hur borta kan man   bli?
Hemma i sverige säng liggande en hel dag bloggar mer imorgon. i say jump
picturs from 22 feb 2009 outside our house they knew how to jump look here att all the picturs


RSS 2.0