Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig

Nu när jag spytt galla på den svenska avensjukan. Jag fattar att detta kommer drabba mig själv men tack gode gud för att på denna plats är det jag som bestämmer.

Vad det gäller att bestämma har jag länge intalat mig själv om att det är jag som bestämmer hemma men när man frågar mina barn om vem som verkligen bestämmer hemma så får man svaret PAPPA. Detta tog jag väldigt hårt till en början och jag viste inte riktigt hur jag skulle handskas med att inte vara the boss at home. Jag har ju hela tiden intalat mig själv att jag låter Georgios tro att han bestämmer.

 

Men barn vet sanningen och är pigga på att tala om det för en.

Fy fabian. Tänk om min grannar skulle veta att Katja med det norrländska temperamentet inte har sista ordet hemma det skulle förstöra hela min images.

Inte nog med att han bestämmer hemma, han har full koll på mina inköp och kontokort.

Men ack den som ger sig. Jag kan hans person uppgifter så jag kan handla i hans namn om jag nu skulle vara på det humöret. Så om han skulle låta hans bestämmande gå ut över mig så ska jag straffa han hårt med massa internet inköp. Så nu känns det genast som om jag har kontrollen igen. Kontrollera med makt och skräck.

För vad kan inte vara mer skrämmande än just tanken att Katja ska hämnas med att handla ihjäl sig,..

Som före detta shopping missbrukare vet jag vad jag pratar om.

Och om min man läser detta lär han skaka av skräck.

Jag mins en gång han for med barna till Grekland och kom hem och kontot var tomt så det ekade. Som min kära vän sa… När  jag ringde och grät för att jag slösat upp alla pengar.

Han får skylla sig själv för att han lämnad kontokorten hemma man lämnar inte massa vin flaskor till en alkoholist: När min vän sa detta var nog första gången jag insåg att jag hade problem med pengar  men att  min man inte fattat detta tänker jag inte ta på mig ansvaret för.

Jag kan ju inte rå för att jag var en begåvning på att slösa ihjäl mig och om du nu min kära Georgios vill bråka på någon för de som var så gå på ANNA det var hon som var vännen och sa detta.

Se så hoppa på Anna. Om du är riktigt snäll så kan jag spöa henne med dig allt du behöver göra är att köpa mig en resa till Italien och jag lovar att jag ska smiska henne. Jag kan till och med bita henne i rumpan för det har jag gjort förr. 

Apan ser och apan gör. Puss och sov sött 

 

 

Fotograf Katja Elmén  mer info på www.zinq.se  eller vill ni boka en fotografering maila mig 

Make up  Linda haa linda har sminkat aporna ha ha ha nej inte riktigt och jag är trött och fåning

 


Kommentarer
Postat av: Annina

Jaaaaaaa KOM OCH STRYP MIG!!!!!!!!!!

2008-10-07 @ 11:11:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0